ΠΟΛΟ

Α Εθνική πόλο γυναικών: Στη Βουλιαγμένη το ντέρμπι, μεγάλο διπλό του Εθνικού

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τη Γλυφάδα για την Α Εθνική πόλο γυναικών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τη Γλυφάδα για την Α Εθνική πόλο γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 14-4 κόντρα στη Γλυφάδα και βρίσκεται στην κορυφή της Α Εθνικής πόλο γυναικών, ενώ ο Εθνικός επιβλήθηκε με 13-7 της ΑΕΚ.

Τη νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 14-4 πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Γυναικών και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (εκκρεμεί ο αγώνας Ολυμπιακός- ΝΟ Ρεθύμνου που θα πραγματοποιηθεί 1/11).

Τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη πήραν από νωρίς προβάδισμα και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 6-2. Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με τον ΝΟΒ να φτάνει στη νίκη με 14-4. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Ίλσε Κούλχαας με 5 τέρματα.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α' Γυναικών πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά, καθώς επικράτησε εκτός έδρας επί της ΑΕΚ με 13-7. για την 3η αγωνιστική, την Τετάρτη (21/10).

Ο Εθνικός Πειραιά ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε σαφές προβάδισμα, στο τέλος της τρίτης περιόδου με 12-3. Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 13-7, με επιμέρους σκορ 4-1 στην τέταρτη περίοδο. Πρώτες σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Μαμόγλου και η Λογοθέτη με 4 τέρματα. Με τη νίκη αυτή, ο "Αυτοκράτορας" έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ τα κορίτσια της Κικής Λιόση έμειναν στον έναν.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α' Γυναικών πέτυχε την Τετάρτη (21/10) ο Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, επικρατώντας της ΝΕ Πατρών με 6-5, στη Νέα Σμύρνη.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα με 2-0, με την ομάδα της Πάτρας να καταφέρνει να μειώσει σε 5-4, πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Μάλιστα, τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου ισοφάρισαν σε 5-5 στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 6-5, χάρη σε γκολ της Ανθής Παπαναστασίου, 4.12 πριν τη λήξη του αγώνα.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για τον Νηρέα Χαλανδρίου, ο οποίος αγχώθηκε αλλά στο τέλος επικράτησε με 10-9 απέναντι στον ΝΟ Λάρισας.

Η ομάδα του Νηρέα προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και διατήρησε διαφορά ενός τέρματος, μετά τις τρεις πρώτες περιόδους (7-6). Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Λάρισας έμεινε πίσω στο κορ με 9-6 και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 9-9, όμως η νίκη κατέληξε στη γηπεδούχο ομάδα με 10-9, με γκολ 1.04 πριν τη λήξη, με τη Φοίβη Αγγελίδη να σημειώνει το τελικό 10-9.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 14-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 5-1, 3-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 5, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 2, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα 3, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καϊάφα, Μαυρωτά, Σάντα, Καλογεροπούλου.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Χριστοδούλου, Γκίλλα Αγγ. 1, Ροκοφύλλου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

ΑΕΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-13

Τα οκτάλεπτα: 2-4 , 0-3 , 1-5 , 4-1

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πρωτόπαπα, Λούδη Α. 2, Λούδη Ε. 2, Πάτερου 1, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατηδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Καράβου, Δανέζη, Λαβί

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 3, Μαμόγλου 4, Αναγνώστου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 4, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου 1, Γκοτζιά, Ακριτίδου, Χέλμη, Ζαφειράκη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 6-5

Τα οκτάλεπτα: 2-0 , 2-2 , 1-2 , 1-1

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τσούρκα, Σαφέτη, Παπαφιλίππου, Πουστινίκοβα 2, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου 1, Κούβδου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Παπαναστασίου Α. 2, Δουρέκα, Παπαναστασίου Δ., 1 Λαζάρου, Ζερβού, Μήτσου

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Μπαλάτσα Μ. 1, Τσιμάρα Ευφ., Μανέτα, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Τσιμάρα Ευδ., Λυκοθανάση 1, Κιούρκα, Κουρέτα, Πουλοπούλου

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 1-2 , 3-3 , 3-3

Νηρέας Χαλανδρίου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 2, Μαυρωτά 2, Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 3, Χόιμπεργκ, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κωνταλέξη, Παναγιότι, Κοβάτσεβιτς Μ.

ΝΟ Λάρισας (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Καριπίδου Μ, 3 Κολτσίδα 2, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 2, Σολανάκη, Καριπίδου Η. 1, Ζοφώλη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ – Εθνικός 7-13

Νηρεάς Χαλανδρίου - ΝΟ Λάρισας 10-9

Πανιώνιος - ΝΕ Πατρών 6-5

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας 14-4

Ολυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου: Θα διεξαχθεί την Κυριακή (1/11, 12.00).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 9

2. Ολυμπιακός 6

3. ΑΝΟ Γλυφάδας 6

4. Εθνικός 6

5. ΑΕΚ 4

6. Νηρέας Χαλανδρίου 4

7. Πανιώνιος 4

8. ΝΟ Λάρισας 1

9. ΝΕ Πατρών 0

10. ΝΟ Ρεθύμνου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΕ Πατρών - ΑΕΚ

ΝΟ Ρεθύμνου - Πανιώνιος

ΝΟ Βουλιαγμένης - Ολυμπιακός

ΑΝΟ Γλυφάδας- ΝΟ Λάρισας

Εθνικός - Νηρέας Χαλανδρίου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ