ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α1 πόλο ανδρών: Εξαιρετικός Ολυμπιακός, 14-8 τον Απόλλωνα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέμπι με τον Απόλλωνα του οποίου επιβλήθηκε με 14-8, ενώ μεγάλο διπλό έκανε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 12-7 του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τον πείσμωσε η ήττα στην πρεμιέρα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης και έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός, καθώς μετά την εύκολη νίκη στην προηγούμενη (2η) αγωνιστική επί της ΑΕΚ, πήρε τη μεγάλη νίκη και μάλιστα με άνεση στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών επί του ενισχυμένου και φιλόδοξου φέτος Απόλλωνα Σμύρνης, με 14-8 στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Απέδειξε έτσι ότι παραμένει μεγάλο φαβορί.

Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 10-2, με βασικά όπλα την πολύ καλή άμυνα και το εύκολο σκοράρισμα με όλους τους τρόπους. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το παιχνίδι και παρά την προσπάθεια αντίδρασης του Απόλλωνα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε και το τελικό 14-8.

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ 2020-2021 / ÃËÕÖÁÄÁ - ÐÁÏÊ.  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Ράντονιτς του ΠΑΟΚ σε αγώνα με την Γλυφάδα(LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

*Μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα ματς ο Ράντονιτς

Η μεγάλη νίκη που έψαχνε ο ΠΑΟΚ, η πρώτη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ήρθε τελικά σήμερα (Σάββατο 17/10) και μάλιστα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου επικράτησε με 12-7 του ΑΝΟΓ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει λύσεις μετά το πρώτο οκτάλεπτο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάστηκε ανώτερος από τον αντίπαλό του σε όλους τους τομείς και έφτασε σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση, αφού στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε τη διαφορά στα πέντε γκολ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-8

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 1-4, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Πρέκκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 1, Ιρβινγκ 1, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 2, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 2, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Φέγγος, Κίτσος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ 7-12

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-4, 2-3, 0-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς Λ., Ηλιόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 1, Στίβενσον 1, Φωτόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 2, Γούντχεντ 1, Μπακαλούμης, Πούρος, Γαλάνης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 3, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος Ι. 1, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 4, Κουτσαντάς, Μανθογιάννης, Μάνος, Νικολαΐδης Ι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 14-8

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ 7-12

15.00 ΝΟ Χίου - Πανιώνιος

16.30 ΓΣ Περιστερίου - Εθνικός

17.00 Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Χανίων

17.00 ΟΥΚ Βόλου - Υδραϊκός

18.00 ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Σμύρνης 6

ΝΟ Χανίων 6

Βουλιαγμένη 6

ΓΣ Περιστερίου 6

Ολυμπιακός 6

Πανιώνιος 3

ΠΑΟΚ 3

ΑΝΟ Γλυφάδας 3

Υδραϊκός 3

Εθνικός 3

Παλαιό Φάληρο 1

ΑΕΚ 1

ΟΥΚ Βόλου 0

ΝΟ Χίου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/10)

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης

ΠΑΟΚ – ΓΣ Περιστερίου

Εθνικός – ΟΥΚ Βόλου

Υδραϊκός – ΝΟ Χίου

Πανιώνιος – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

ΝΟ Χανίων – Ολυμπιακός

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ