ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α1 πόλο γυναικών: Νίκη Ολυμπιακού και τριαντάφυλλο απ' την ΑΕΚ στις πρωταθλήτριες Ευρώπης

Κίτρινο τριαντάφυλλο στις παίκτριες του Ολυμπιακού απ' την ΑΕΚ
Κίτρινο τριαντάφυλλο στις παίκτριες του Ολυμπιακού απ' την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 18-5 της ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών με τις παίκτριες της Ένωσης να δίνουν ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στις πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο περίμενε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης παίκτριες του Ολυμπιακού την Τετάρτη (5/5) το βράδυ στον αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας πόλο γυναικών. Το κίτρινο τριαντάφυλλο ήταν μια χειρονομία των κοριτσιών της ΑΕΚ ως δείγμα αναγνώρισης της επιτυχίας του Ολυμπιακού να κατακτήσει - μόνο με Ελληνίδες αθλήτριες - τη Euroleague στην Βουδαπέστη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 18-5 και πέτυχε την 13η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ΑΕΚ παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 18-5

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 5-2, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 3.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Κώτσου, Τσόπελα, Δανέζη, Αηδονοπούλου.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Ένα σπουδαίο και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (5/5) στο Εθνικό κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός της Πάτρας. Ο Εθνικός κέρδισε με δυσκολία την ΝΕ Πατρών με 8-7 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η ΝΕΠ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του δεύτερου γύρου και λίγο έλειψε να πάρει ένα θετικό αποτελέσματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε θετικά για τον Εθνικό που προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 μέχρι την Τρίτη περίοδο του παιχνιδιού. Τα κορίτσια της ΝΕΠ αντέδρασαν, ισοφάρισαν σε 5-5 στο 26ο λεπτό, μείωσαν σε 7-8 στο 2.29 πριν την λήξη, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 7-8

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 3-1, 3-3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Τσιμάρα, Μανέτα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 6, Κουρέτα, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 1, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πεττα 2, Δούλη 1, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη, Γαλανάκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ