ΠΟΛΟ

ΚΟΕ: Μέτρα ελάφρυνσης λόγω Covid 19 στα σωματεία

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε συνέντευξη Τύπου
Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αποφάσισε να πάρει μέτρα ελάφρυνσης των σωματείων που έχουν χτυπηθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Τα μέτρα της για να ελαφρύνει τα σωματεία που έχουν χτυπηθεί από την πανδημία του κορονοϊού ανακοίνωσε η ΚΟΕ. Όπως τονίζεται δεν θα καταβάλουν παράβολο συμμετοχής σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, όλων των αθλημάτων της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΚΟΕ, υλοποιώντας την από 27 Απριλίου 2020 απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, που επικυρώθηκε στις 8 Μαϊου 2020 από το Δ.Σ, για συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των σωματείων – μελών της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού covid 19 και συνεκτιμώντας το γεγονός ότι η πανδημία είναι σε εξέλιξη με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στα σωματεία – μέλη της, με νέα απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της (16/9), αποφάσισε:

Έως το τέλος του 2020, τα Σωματεία – μέλη της, να ΜΗ καταβάλουν κανένα παράβολο συμμετοχής σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, όλων των αθλημάτων της Ομοσπονδίας

Τα παράβολα ανανεώσεων, εγγραφών και μετεγγραφών αθλητών / τριών, να ΜΕΙΩΘΟΥΝ κατά 50% από τα μέχρι τώρα ισχύοντα, εκτός των περιπτώσεων που αφορούν μη Έλληνες, Κύπριους και Ομογενείς αθλητές / τριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ