ΠΟΛΟ

Μλάντοστ - Βουλιαγμένη 11-10: Ήττα στο Ζάγκρεμπ που ανατρέπεται στη ρεβάνς

Οι παίκτες της Βουλιαγμένης ακούν τις οδηγίες του Χρβόγε Κόλιανιν
Οι παίκτες της Βουλιαγμένης ακούν τις οδηγίες του Χρβόγε Κόλιανιν EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στο φινάλε από την Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ με 11-10 στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Euro Cup και το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς.

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στο φινάλε από την Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ με 11-10, ωστόσο, η ήττα που γνώρισε με μόλις ένα γκολ διαφορά στον πρώτο προημιτελικό για το Euro Cup, δίνει το δικαίωμα στην ελληνική ομάδα να ελπίζει ότι θα είναι αυτή που θα προκριθεί στην 4άδα. Η ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (24/03) θα διεξαχθεί στο "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Περίπου 7 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, η ομάδα του Λαιμού προηγήθηκε με 9-8, ωστόσο οι Κροάτες κατάφεραν να φύγουν νικητές. Το γκολ που πέτυχε ο Τρούλος, ενώ απέμεναν επτά δευτερόλεπτα,, μπορεί ν' αποδειχθεί "χρυσό" ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Η ομάδα του Χρβόγε Κολιάνιν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την ποιότητα για να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στον αγώνα που θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αφρουδάκης με τρία γκολ για τον ΝΟΒ.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 2-1, 3-3

ΜΛΑΝΤΟΣΤ (Ζόραν Μπάγιτς): Μάρτσελιτς, Ράντου 3, Μπιλιακα, Λάζιτς 1, Γ. Βρλιτς 3, Μπούκιτς 3, Μπούσλιε, Μπρνετικ, Μπάγιτς, Μ. Βρλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ