ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-9: Τον πλήγωσε ο Ομπράντοβιτς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακούν οδηγίες από τον Θοδωρή Βλάχο
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακούν οδηγίες από τον Θοδωρή Βλάχο EUROKINISSI SPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην ερυθρόλευκο, Πάουλο Ομπράντοβιτς, η Γιουγκ επικράτησε με 9-8 του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στο πόλο των ανδρών.

Δεν μπόρεσε να κάνει το 3/3 ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League στο πόλο των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 9-8 από την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν στην Ιταλία.

Οι παίκτες του Βλάχου μπήκαν δυνατά στο ματς και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ υπέρ τους 5-2. Ωστόσο η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο.

Οι Κροάτες με επί μέρους 3-0 και πρωταγωνιστή τον πρώην ερυθρόλευκο Πάουλο Ομπράντοβιτς έφερε το ματς στα ίσα (5-5). Έτσι, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου με δύο γκολ του Φάτοβιτς και ένα του Ομπράντοβιτς η Γιουγκ προηγήθηκε με 9-7 και το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει σε 9-8 με τον Καπότση μόλις 18 δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές περιόδους των φετινών ομίλων του Champions League. Το διάστημα 1-5 Μαρτίου θα διεξαχθεί η δεύτερη, ενώ η τρίτη είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο (19-22).

Υπενθυμίζουμε ότι το Φάιναλ 8 θα πραγματοποιηθεί 3-5 Ιουνίου στο Ανόβερο της Γερμανίας. Από τον όμιλο του Ολυμπιακού θα προκριθούν οι 4 πρώτες ομάδες, ενώ από τον άλλον τρεις συν το Ανόβερο.

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-2, 0-3, 3-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος , Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1 , Καπότσης 2 , Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

ΓΙΟΥΓΚ (Βιέκοσλαβ Κομπεστάκ): Πόπαντιτς, Ομπερτ, Φάτοβιτς 2, Λόντσαρ, Κρζιτς, Γκαρσία 1, Τομάσοβιτς 1, Μερκούλοφ 1, Παπαναστασίου, Ζούβελα, Μπένιτς, Ομπράντοβιτς 4, Βουκόγιεβιτς

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-9

Ορτίτζια - Μαρσέϊγ 11-10

Προ Ρέκο - Σπαντάου

Βαθμολογία

Γιουγκ 9

Ρέκο 6 (2 αγώνες)

Ολυμπιακός 6

Ορτίτζια 3

Μαρσέϊγ 0

Σπαντάου 0 (2 αγώνες)

4η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Ρέκο, Σπαντάου – Μαρσέιγ, Γιουγκ – Ορτίτζια

5η αγωνιστική: Προ Ρέκο – Γιουγκ, Μαρσέιγ – Ολυμπιακός, Σπαντάου – Ορτίτζια

6η αγωνιστική: Γιουγκ – Προ Ρέκο, Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, Ορτίτζια – Σπαντάου

7η αγωνιστική: Ορτίτζια – Γιουγκ, Μαρσέιγ – Σπαντάου, Προ Ρέκο – Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ