ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Παρέμεινε στα ερυθρόλευκα και η Βασιλική Πλευρίτου

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ / ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ ÃÕÍÁÉÊÙÍ / ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτρια του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει η Βασιλική Πλευρίτου η οποία ανανένωσε τη συνεργασία της με την ομάδα πόλο γυναικών των ερυθρολεύκων.

Μετά τις Ελευθερία και Μαργαρίτα ήρθε η σειρά και της Βασιλικής Πλευρίτου να ανανεώσει το συμβόλαιο της με την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Η 22χρονη περιφερειακή θα κλείσει έτσι και εκείνη δέκα χρόνια με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βάσω Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μετά από 9 χρόνια ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας όπως κάθε χρονιά είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Εύχομαι η επόμενη σεζόν να κυλήσει ομαλά και να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ