ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Σπαντάου 8-8: Ο Ντάουμπε χάρισε τον βαθμό με γκολ στα 14''

Ο Ντάουμε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού από τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη
Ο Ντάουμε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ένα γκολ του Χάνες Πήτερ Ντάουμπε χάρισε στον Ολυμπιακό τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Σπαντάου (8-8) για το Champions League.

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό πήρε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Σπαντάου (8-8) για το Champions League. Ο Χάνες Πήτερ Ντάουμπε ήταν αυτός που σκόραρε στα 14'' για το τέλος του αγώνα, χαρίζοντας στο συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου την ισοπαλία, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού διατηρήθηκε η απόσταση των πέντε βαθμών από τη γερμανική ομάδα.

Κάπως έτσι, γράφτηκε ο επίλογος του δεύτερου γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Κι όλα αυτά ενώ ακολουθεί ο τρίτος γύρος της διοργάνωσης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο (Ιταλία), τη Γιουγκ (Κροατία) και τη Σπαντάου (Γερμανία) -οι αγώνες θα γίνουν τον Απρίλιο σε ουδέτερη έδρα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2,0-3, 4-2, 1-1. Σύνολο: 8-8.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γεννηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 3, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Τα γκολ της Σπαντάου σημείωσαν οι: Ντέντοβιτς 4, Γκίελεν 2, Κάγκαλι 1, Στρέλεκι 1.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου (σε 7 αγώνες): Ρέκκο 18 (6), Γιουγκ 15, Ολυμπιακός 10, Μαρσέϊγ 7, Σπαντάου 5, Ορτίτζια 3 (6).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ