ΠΟΛΟ

Όρβοσι - Βουλιαγμένη 10-7: Ήττα στον πρώτο ημιτελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2020-2021 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2020-2021 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTSD

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 10-7 από την Όρβοσι στην Βουδαπέστη στον πρώτο ημιτελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Θα κυνηγήσει την έκπληξη η ελληνική ομάδα.

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 10-7 από την Όρβοσι στον πρώτο ημιτελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών στην Βουδαπέστη.

Η ελληνική ομάδα είχε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δέχτηκε επτά τέρματα (7-2). Στη συνέχεια βελτιώθηκε στην άμυνα αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Τα τρία γκολ της διαφοράς καθιστούν φαβορί την Όρβοσι, όμως στη ρεβάνς όλα μπορούν να συμβούν, με την ελληνική ομάδα να κυνηγάει το θαύμα της πρόκρισης στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από 24 χρόνια.

Η ουγγρική ομάδα είχε οκτώ παίκτες στη λίστα των σκόρερς. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει το Σάββατο 10 Απριλίου στην Αθήνα.

ΟΡΒΟΣΙ-ΝΟΒ 10-7

Τα οκταλεπτα: 4-2, 3-0, 2-3, 1-2.

ΟΡΒΟΣΙ (προπονητής Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάϊ,Ζίλαντι, Μάνχερτς 1, Βάρναϊ, Σάλαμον 1, Τσασόφσκι 2, Ντάλα, Τοτ 1, Έρντελι 2, Μπούριαν 1, Μπούντσουχ 1, Χάραϊ 1, Ντεβάϊ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονητής Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 1, Ανδρεάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ