ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Μλάντοστ 20-18 (στα πέναλτι): Σούπερ πρόκριση στους "4" του Euro Cup

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2020-2021 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2020-2021 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTSD

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 20-18 στη διαδικασία των πέναλτι της Μλάντοστ (νίκη με 11-10 στην κανονική διάρκεια) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και πήρε πανάξια πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Όρβοσι.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης (24/3) στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε με 20-18 στην διαδικασία των πέναλτι (κανονικό παιχνίδι 11-10) της κροατικής Μλάντοστ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του ευρωπαϊκού κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών.

Εκεί θα αντιμετωπίσει στις 3 και 10 Απριλίου την ουγγρική Όρβοσι. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ είχε τελειώσει με το ίδιο σκορ, 11 – 10 υπέρ των Κροατών.

Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο. Η ελληνική ομάδα εντυπωσίασε στο τελευταίο οκτάλεπτο και προηγήθηκε αρχικά με 9-7 και στην συνέχεια με 11-9.

Ωστόσο οι Κροάτες ισοφάρισαν με παίκτη παραπάνω στην τελευταία τους επίθεση (σκόρερ ο Λάζιτς 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος), το παιχνίδι έληξε με 11-10, όπως και το παιχνίδι του Ζάγκρεμπ, και οδήγησαν τον αγώνα στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η Βουλιαγμένη ευστόχησε και στα εννέα πέναλτι που εκτέλεσε. Έδωσε έτσι την ευκαιρία στον τερματοφύλακάς της, Παναγιώτη Τζωρτζάτο, να αποκρούσει το ένατο πέναλτι των Κροατών και να δώσει μία τεράστια πρόκριση στην ελληνική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3, 9-8 στα πέναλτι

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 2, Γουβης, Αφρουδακης 3, Καλογερόπουλος 4, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Μπάσιτς 3, Λόζινα 1, Ανδρεάδης.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ (Ζόραν Μπάγιτς): Μάρσελιτς, Ράντου 2, Μίλος 4, Μπίλιακα, Λάζιτς 5, Γιόσιπ Βρίλιτς 1, Μπούκιτς 4, Μπούσλιε 1, Σάμαρτζιτς, Μπάγιτς, Μ. Βρίλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ