ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πόλο: Σφοδρή επίθεση του Απολλώνα στην ΚΟΕ

Η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης σε τάιμ άουτ κόντρα την ΑΕΚ
Η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης σε τάιμ άουτ κόντρα την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο του Απόλλωνα με τοποθέτησή της στα social media επιτίθεται στην ΚΟΕ για τη μη αναβολή του αγώνα της με τη Βουλιαγμένη παρά το κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

Ο Απόλλων Σμύρνης με τοποθέτηση του επιτίθεται εις βάρος της ΚΟΕ μετά από την άρνηση της Ομοσπονδίας να αναβάλλει το ματς με τη Βουλιαγμένη παρά το κοινό αίτημα των δύο συλλόγων.

Την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι παίκτης της "ελαφράς ταξιαρχίας" βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και τα τεστ που επιβλήθηκαν την Παρασκευή τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρέθηκαν αρνητικά. Ωστόσο την Παρασκευή τοσο ο Απόλλων όσο και η Βουλιαγμένη κατέθεσαν αίτημα αναβολής του αγώνα τους που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Κάτι που η ΚΟΕ δεν έκανε δεκτό και έτσι ήρθε η αντίδραση του συλλόγου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Απόλλωνα Σμύρνης: "Η ΚΟΕ επέλεξε να… κωφεύσει στο κοινό αίτημα Απόλλωνα Σμύρνης και ΝΟ Βουλιαγμένης.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί στο Λαϊκό Νοσοκομείο όλα τα μέλη της ομάδας μας ήταν αρνητικά, όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα. Συνεπώς θετικό στον κορωνοϊό παραμένει μόνο το μέλος του επιτελείου, που από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε προσωπικό περιορισμό όντας, ευτυχώς, καλά στην υγεία του.

Με δεδομένο, όμως, ότι βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που συστήνει ο ΕΟΔΥ το αποτέλεσμα του τεστ σε στενές επαφές δεν θεωρείται απολύτως αξιόπιστο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες, ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, απέστειλαν από νωρίς το μεσημέρι κοινή επιστολή στην ΚΟΕ μέσω της οποίας αιτούνταν την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (31/10, 13:30, Κολυμβητήριο Λαιμού) μεταξύ τους αγώνα με στόχο και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Παρ’ όλα αυτά η ΚΟΕ επέλεξε να… κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό της, αναφέροντας ότι βάσει του πρωτοκόλλου για την τέλεση αγώνων αναβολή μπορεί να υπάρξει μόνο στην περίπτωση που υπάρξουν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Επέλεξε να κωφεύσει στα παραπάνω επιχειρήματα, όπως και στο επιχείρημα ότι ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στη Βουδαπέστη για τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League το διάστημα 11-15 Νοεμβρίου.

Κι αναρωτιόμαστε; Τι θα συμβεί σε περίπτωση που στα επαναληπτικά τεστ, στα οποία θα υποβληθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τα μέλη του Απόλλωνα Σμύρνης υπάρξει θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη;

Επιπλέον, τόσο η χθεσινοβραδινή όσο και οι σημερινές προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης ματαιώθηκαν. Το Σεράφειο Κολυμβητήριο έκλεισε ώστε να γίνει απολύμανση λόγω του θετικού κρούσματος που αρχικά υπήρξε, ενώ o Δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να παραχωρήσει το Κολυμβητήριο στο Γουδή στην «ελαφρά ταξιαρχία» για προπόνηση απόψε, παρά το ότι τα αποτελέσματα όλων των υπόλοιπων τεστ ήταν αρνητικά. Η αιτία; Θα πρέπει να υπάρξουν επαναληπτικά τεστ σε διάστημα τριών ημερών.

Ο Απόλλων Σμύρνης, λοιπόν, πηγαίνει στο αυριανό ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΝΟ Βουλιαγμένης χωρίς προετοιμασία. Αλλά το κυριότερο; Με το μυαλό των παικτών και των δύο ομάδων αλλού…"


TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ