ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σούπερ Καπ πόλο γυναικών: Στον Ολυμπιακό ο τίτλος, 30-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου

SUPER CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020 / ΟΣΦΠ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPER CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020 / ΟΣΦΠ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Σούπερ Καπ στο πόλο των γυναικών αφού επικράτησε στον τελικό με 30-4 κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που τελείωσε την περσινή χρονιά στις Γυναίκες, κατακτώντας ένα ακόμα τρόπαιο, καθώς νίκησε το Νηρέα Χαλανδρίου με το ευρύ σκορ 30-4, στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ Γυναικών, το Σάββατο (3/10), στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος και για τις δύο ομάδες για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ήταν ανώτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν από νωρίς το προβάδισμα (8-0), με το σκορ στο ημίχρονο να λήγει 15-2. Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 30-4. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Βασιλική Πλευρίτου με 7 τέρματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 30-4

Τα οκτάλεπτα: 8-0 , 7-2 , 5-1 , 10-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 5, Μπενέκου 6, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 7, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Τορνάρου, Τριχά, Σταματοπούλου

Νηρέας (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Δασκαλάκη, Μαυρωτά, Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Κονταλέξη, Κάτσαρη 1, Κοβάτσεβιτς Μ., Παναγιότι, Νιαρχάκου

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ