ΠΟΛΟ

Champions League πόλο: Ήττα για Βουλιαγμένη και τέταρτη θέση

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τη Γλυφάδα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τη Γλυφάδα EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την ήττα από την Όρσοβι (11-7) και κατέλαβε την τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου της προκριματικής φάσης του Champions League, η οποία διεξήχθη στη Βουδαπέστη.


Την ήττα από την Όρβοσι (11-7) γνώρισε στη Βουδαπέστη η Βουλιαγμένη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League πόλο και έμεινε στην τέταρτη θέση του δευτέρου ομίλου.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν "χέρι-χέρι" στην πρώτη περίοδο, με τους Ούγγρους να παίρνουν προβάδισμα ενός γκολ 12’’ πριν το τέλος του οκταλέπτου (3-2). Στην συνέχεια η ομάδα του Λαιμού δεν κατάφερε να σκοράρει με την Όρβοσι να αυξάνει την διαφορά στα 4 τέρματα στο ημίχρονο (6-2).

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Όρσοβι, η οποία έφτασε στην νίκη με 11-7. Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 2-3, 3-2

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λιβάϊ, Ζίλαντι, Μάνχερτζ 2, Βάρναϊ 1, Σάλαμον 1, Τσατσόβσκι 2, Ντάλα, Τοτ 3, Έρντελι 1, Μπουριάν, Μπούντς 1, Αλμασι, Ντιβάϊ.

Βουλγιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.


Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Γκόμεζ (Ιταλία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ