ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Νόβι 9-8: Τρομερή πρόκριση για τον ΝΟΒ

Οι παίκτες της Βουλιαγμένης ακούν τις οδηγίες του Χρβόγε Κόλιανιν
Οι παίκτες της Βουλιαγμένης ακούν τις οδηγίες του Χρβόγε Κόλιανιν EUROKINISSI SPORTS

Με τέρμα του Μπάσιτς δύο λεπτά πριν το τέλος και τον Τζωρτζάτο να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις η Βουλιαγμένη επικράτησε 9-8 της σερβικής Νόβι και προκρίθηκε στους 8 του Euro Cup στο πόλο ανδρών.

Μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Euro cup στο πόλο ανδρών πήρε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ, στη ρεβάνς του 7-7, επικράτησε με 9-8 της σερβικής Νόβι και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είχε δραματική εξέλιξη με τους παίκτες του Κόλιανιν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να παίρνουν μια σπουδαία πρόκριση.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τη Βουλιαγμένη η οποία προηγήθηκε με 2-1 χάρη στα γκολ των Αλαφραγκή και Καλογερόπουλου (είχε μεσολαβήσει τέρμα του Σουσιασβίλι) για να κλείσει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ. Ο Καλογερόπουλος μετά από 2,5 λεπτά στην δεύτερη περίοδο έκανε το 3-1.

Η Νόβι απάντησε με ένα επί μέρους 2-0 με τέρματά των Φιλίποβιτς και Νικόλοβ. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-3.

Από εκεί και πέρα είχαμε μάχη γκολ - γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Βουλιαγμένη και Νόβι πέτυχαν από τρία τέρματα στην τρίτη περίοδο και έτσι μπήκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο με το σκορ στο 6-6.

Οι Σέρβοι μπήκαν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στον αγώνα 6.27 πριν λήξει η αναμέτρηση με τέρμα του Σουσιασβίλι. Ο Χαλυβόπουλος απάντησε αμέσως για το 7-7, αλλά και πάλι ο Νικόλοβ σκόραρε και έκανε το 7-8 για τους Σέρβους με 5.27 να απομένουν για το τέλος.

Σε εκείνο το σημείο μίλησε ο Μπάσιτς. Με δύο τέρματα έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΝΟΒ με 9-8 και έδωσε τη σπουδαία πρόκριση στη Βουλιαγμένη.

Βουλιαγμένη - Νόβι 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 3-3, 3-2

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 3, Αλαφραγκής, Βλάσσης, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα 1, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης

Νόβι (Βουγιασίνοβιτς): Ριστίτσεβιτς, Φιλίποβιτς 2, Τόμιτς, Μπούρσατς, Τσουκ, Ραντούλοβιτς, Γκόγκοβ 2, Σουσιασβίλι 2, Αβράμοβιτς, Ραντάνοβιτς, Νικόλοφ 2, Ασάνοβιτς, Βλάχοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ