ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Όρβοσι 9-11: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τον ΝΟΒ

EURO CUP 2020-2021 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΜΠΟΥΝΤΑΠΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP 2020-2021 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΜΠΟΥΝΤΑΠΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 9-11 από την Όρβοσι και δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί στον τελικό του Euro Cup στο πόλο ανδρών.

Από την αρχή η αποστολή της Βουλιαγμένης ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ο ΝΟΒ δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μία μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Euro Cup, αφού ηττήθηκε 11-9 από την Όρβοσι και αποκλείστηκε.

Η ομάδα του Κόλιανιν παρουσιάστηκε ξανά αξιόμαχη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η Βουλιαγμένη ήταν εκείνη που είχε το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως έχασε ένα από τα πιο πολύτιμα γρανάζια της. Ο Μανώλης Μυλωνάκης αποβλήθηκε με αντικατάσταση και έτσι παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα μακριά από το νερό.

Παρ' όλα αυτά το ματς ήταν ντέρμπι με τον ΝΟΒ να μην αφήνει τους Ούγγρους να ανασάνουν και επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει φέτος στην ομάδα του Λαιμού. Το μόνο αρνητικό κομμάτι στο παιχνίδι για τον ΝΟΒ ήταν ο παίκτη παραπάνω κάτι που με την εμπειρία τους οι Ούγγροι το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στη νίκη με 11-9.

Βουλιαγμένη - Όρβοσι 9-11

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 3-4, 1-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 2 , Γούβης , Αφρουδάκης , Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1 , Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 2 , Ανδρεάδης.

ΟΡΒΟΣΙ (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάϊ, Ζίλαντι, Μάνχερτς 2, Βάρναϊ, Σάλαμον , Τσασόφσκι , Ντάλα 1, Τοτ 1, Έρντελι 2 , Μπουριάν 2 , Μπούντσουχ 2 , Χαράι 1 , Ντεβάϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ