SPORT24

Αμπάντ: "Υπήρχε επαφή, αλλά δεν ήταν επαρκής για να δώσει πέναλτι"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O πρωταγωνιστής της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό, Κάρλος Αμπάντ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ελα στο λαό σου" για την ισοπαλία (0-0) με τους "ερυθρολεύκους", τη πολυσυζητημένη φάση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και ποια ομάδα τον δυσκόλεψε περισσότερο. (AUDIO)

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Κάρλος Αμπάντ φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Έλα στο λαό σου", με τους Βασίλη Τεμπέλη, Ηλία Καλλονά και Σπύρο Κοντό. O Ισπανός γκολκίπερ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ακριτών στην ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην πορεία της Ξάνθης μέχρι τώρα.

Παράλληλα, σχολίασε την πολυσυζητημένη φάση με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ αποκάλυψε ποια νίκη ήταν πιο σημαντική και ποια ομάδα τον δυσκόλεψε περισσότερο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για την εικόνα της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές: "Θεωρώ ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα κι αυτό μας έχει βοηθήσει. Περίμενα να κάνουμε μία καλή αρχή, αλλά όχι τόσο καλή. Είδα μία ομάδα που είχε σωστή νοοτροπία".

Πιο σημαντική η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ

Για το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει μέχρι στιγμής η Ξάνθη: "Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη επί της ΑΕΚ. Η πρώτη νίκη μάς έδωσε αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να συνεχίσουμε".

Για τους στόχους της ομάδας: "Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα πηγαίνουμε καλά μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα. Ο στόχος που μου τέθηκε όταν ήρθα στην ομάδα ήταν να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έως τώρα τα πηγαίνουμε περίφημα και είναι πιθανό να τα καταφέρουμε".

Για το αν υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι: "Υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα στην Ισπανία κι εγώ τα είδα, αλλά κανείς δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου. Οπότε από όσο γνωρίζω, όχι".

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τη φάση με τον Ελ Αραμπί, που ο Ολυμπιακός ζήτησε καταλογισμό πέναλτι: "Νομίζω ότι δεν ήταν πέναλτι. Και οι δύο διεκδικήσαμε την μπάλα, υπήρχε επαφή, αλλά δεν ήταν επαρκής για να δώσει ο διαιτητής πέναλτι".

Ο Ολυμπιακός με δυσκόλεψε περισσότερο

Για το ποια ομάδα τον έχει δυσκολέψει περισσότερο: "Ο Ολυμπιακός, σίγουρα!"

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: "Πιστεύω ότι θα είναι τρεις οι ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Αυτές έχουν την ποιότητα. Ο Ολυμπιακός είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα, καθώς έχει νικήσει σε σχεδόν όλα τα ματς και η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αρκετά μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν".

Για το ισπανικό πρωτάθλημα: "Είναι το πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα. Το βλέπουμε και από την βαθμολογία. Το δίπολο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα έχει.... ατονίσει αφού αμφότερες χάνουν βαθμούς. Οι Γρανάδα και οι Σεβίλλη κάπου θα σταματήσουν, οπότε θα είναι μία μάχη τριών ανάμεσα στη Ρεάλ την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο".

Για το αν σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια: "Από τη φετινή σεζόν και την απόδοσή μου εξαρτάται το αν θα μείνω στην Ελλάδα για πολλά χρόνια".

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πεταμένοι βαθμοί
Αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: "Η αλήθεια θα λάμψει, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ