SPORT24

Αποκάλυψη Sport24 Radio 103,3: "Η δήλωση Πιτίνο δεν βγήκε από την ΕΟΚ"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 "Είναι να γελάει κανείς", ο Γιώργος Συρίγος αποκάλυψε πως η δήλωση του Ρικ Πιτίνο, όσον αφορά στην επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού, δεν βγήκε από την ΕΟΚ, αλλά από τον Παναθηναϊκό.

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο, ο δεύτερος αποκάλυψε πως η διευκρινιστική δήλωση-απάντηση του Ρικ Πιτίνο για την επιστολή των τριών παικτών του Ολυμπιακού που αρνήθηκαν να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα προήλθε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όχι από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κι ας αφορούσε το ζήτημα τον ομοσπονδιακό προπονητή και όχι τον τεχνικό των πρασίνων.

Ο Γιώργος Συρίγος, λοιπόν, για την απαντητική επιστολή του κόουτς του Παναθηναϊκού, είπε: " Καθόσον μπορώ να γνωρίζω η διευκρινιστική δήλωση του Πιτίνο (για το μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού) δεν ήρθε από την Ομοσπονδία, αλλά δια μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ".

Παρακάτω, σας θυμίζουμε τι είχε αναφέρει ο Ρικ Πιτίνο στη σχετική επιστολή: " Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού - δεν υπήρχαν "ανοιχτές" θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω δώδεκα παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη".

Ωστόσο από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού τονίζουν, ότι η δήλωση Πιτίνο δεν μοιράστηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ