SPORT24

Ασημάκη: "Η Stoiximan στηρίζει τις προσπάθειές μας, τον αγώνα και τον κόπο μας"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μέλος της Εθνικής πόλο γυναικών, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη βοήθεια της Stoiximan στις προσπάθειες της γαλανόλευκης, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μέλος της Εθνικής πόλο γυναικών και φουνταριστή του Ολυμπιακού, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στο περιθώριο της εκδήλωσης για το πρόγραμμα στήριξης των Ελλήνων αθλητών στο "Δρόμο για το Τόκυο". Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη βοήθεια της Stoiximan, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

"Είμαστε εδώ σε έναν πολύ όμορφο χώρο με τον χορηγό μας τη Stoiximan. Στηρίζει τους Έλληνες αθλητές και μάλιστα σε εποχές δύσκολες και σε αθλήματα όπως το δικό μας. Είμαστε χαρούμενοι πολύ που βρισκόμαστε εδώ", είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Εν συνεχεία, η Ελληνίδα πολίστρια σχολίασε τη βοήθεια της Stoiximan: "Είναι πολύ σημαντικό, γιατί η βοήθεια της Stoiximan τα τελευταία χρόνια στηρίζει τις προσπάθειές μας, τον αγώνα και τον κόπο μας. Γιατί η ζωή ενός αθλητή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες, είναι ο δρόμος για να φτάσει στην επιτυχία και σαφώς στηρίζει την προσπάθειά μας μέχρι το Τόκυο, όπου θέλουμε φυσικά να είμαστε εκεί, γιατί έχουμε λείψει από τις τελευταίες Ολυμπιάδες και η αλήθεια είναι ότι η καλοκαιρινή μας επιτυχία, αυτό το μετάλλιο, μας έδωσε πάλι φτερά για τη συνέχεια. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Stoiximan και να βοηθήσουν τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών".

Τέλος, για το θλιβερό περιστατικό στο "Π. Καπαγέρωφ" το περασμένο Σάββατο, ανέφερε: " Σίγουρα είναι εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αθλήματα όπως το δικό μας που είναι ερασιτεχνικό, μέσα στις πισίνες. Είναι σε ένα γυναικείο αγώνα πόλο, που δεν υπήρχαν ούτε οργανωμένοι φίλαθλοι, ούτε χούλιγκαν, ούτε καμία πρόκληση από πλευράς κερκίδας. Ήταν μια άνανδρη επίθεση σε γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, πλήρως κατακριτέα που πρέπει να προβληματίσει και την Πολιτεία και τα μέτρα που παίρνονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ