SPORT24

Αβραμίδου: "Το θέλαμε πάρα πολύ"

Αβραμίδου: "Το θέλαμε πάρα πολύ"
EUROKINISSI SPORTS

Η MVP του Ολυμπιακού στη νίκη 8-7 επί της Βουλιαγμένης στα ημιτελικά της EuroLeague στο Σαμπαντέλ, Άλκηστις Αβραμίδου, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον Sport24 Radio 103,3.

Η MVP του Ολυμπιακού στη νίκη 8-7 επί της Βουλιαγμένης στα ημιτελικά της EuroLeague στο Σαμπαντέλ, Άλκηστις Αβραμίδου, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μιχάλη Στεφάνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη: "Η αλήθεια είναι ότι η Βουλιαγμένη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες το ήθελαν πολύ και υπήρχε πάθος. Δουλέψαμε ότι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση πολύ καιρό. Απλά έτυχε να ήμουν εγώ που πήρα τις τελευταίες προσπάθειες. Όλη ομάδα δούλεψε για να σκοράρω εγώ και κάθε κοπέλα βρισκόταν στην κατάλληλη θέση.Φάνηκε πόσο πολύ το θέλαμε, καθώς πανηγυρίζαμε ακόμα και τις αποκρούσεις της Ιωάννας. Διαχειριστήκαμε καλά τη διαφορά που αποκτήσαμε στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου".

Για την Άσλεϊ Τζόνσον: "Για μένα είναι από τις καλύτερες τερματοφύλακες στον κόσμο. Δεν έχει μόνο τα προσόντα, αλλά και το μυαλό να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Είναι πανέξυπνη και τα σωματικά της προσόντα αξιοζήλευτα. Προσωπικά δεν με φοβίζει καθόλου. Δεν έχουν σημασία τα τέσσερα γκολ που σημείωσα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται φόβος. Σεβασμός και όχι φόβος".

Για τον αυριανό τελικό: "Θεωρώ ότι στον τελικό θα προκριθεί η Σαμπαντέλ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει φοβερή ποιότητα με τις διεθνείς Ισπανίδες και δύο πολύ καλές παίκτριες Αμερικανίδες. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να επηρεαστούμε από αυτό και να εφαρμόσουμε τα συστήματα μας, να παίξουμε την άμυνα μας και να κάνουμε όλα αυτά τα οποία έχουμε δουλέψει όλο το χρόνο στην προπόνηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ