SPORT24

Γιαννακόπουλος: "Γούρικη η Κρήτη"

Γιαννακόπουλος: "Γούρικη η Κρήτη"

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Ιωάννης Παπαπέτρου και ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 και στο Στέλιο Σβολιαντόπουλο αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου στην Κρήτη, νικητές του οποίου στέφθηκαν οι πράσινοι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Στέλιο Σβολιαντόπουλο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ενώ από τον "αέρα" του σταθμού πέρασαν και οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Βαγγέλης Μαργαρίτης.

"Αποδείχθηκε γούρικη η Κρήτη. Ήταν ένας ωραίος αγώνας, τον οποίο κερδίσαμε. Όλα καλά", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλο, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στην παρουσία μόνο μαθητών στις κερκίδες:

"Αυτό ήταν το μελανό σημείο του τελικού. Θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχουν οπαδοί των ομάδων. Θέλω να πιστεύω πως όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και είδαν την ατμόσφαιρα, κατάλαβαν το λάθος. Ήταν μια ατυχής στιγμή. Ελπίζω του χρόνου να υπάρχουν οπαδοί".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του μίλησε...

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Η Κρήτη φέρνει γούρι. Είμαστε χαρούμενοι για αυτόν τον τίτλο. Είναι ο πρώτος της σεζόν. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά".

Για τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να συγχαρώ και τον ΠΑΟΚ για την παρουσία του καθ΄όλη τη διάρκεια του θεσμού. Σήμερα στον τελικό έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και έγινε μια δυνατή μάχη".

Για την παρουσία των παιδιών στις κερκίδες: "Είναι όμορφο να βλέπεις τα παιδιά να απολαμβάνουν τη διοργάνωση, χωρίς ακρότητες και επεισόδια. Αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτά τα παιδιά και σε όλη την Κρήτη".

Για τη συνέχεια: "Πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά. Στην Ευρωλίγκα ακόμη κυνηγάμε μια θέση στην οκτάδα. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Υπάρχει και το πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε".

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη...

Για τον αγώνα: " Δυστυχώς κάναμε μια πολύ κακή αρχή και ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη διαφορά. Γυρίσαμε το παιχνίδι με μια ζώνη που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Περάσαμε και μπροστά κάποια στιγμή, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Για αυτό που κρατάει από τον τελικό: "Παίξαμε σε έναν μετά από 20 χρόνια και έχει μείνει μια πικρία, επειδή ήμασταν κοντά στη νίκη, αλλά στο τέλος δεν κάναμε το κάτι παραπάνω προκειμένου να κερδίσουμε".

Για τους μαθητές που παρακολούθησαν τον τελικό από τις κερκίδες: "Είναι πολύ όμορφο τόσα παιδιά να παρακολουθούν μπάσκετ και να είναι κοντά στον αθλητισμό. Για αυτούς παίζουμε, ώστε να ασχοληθούν και αυτοί με τον αθλητισμό".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ