SPORT24

Γιώργος Συρίγος για το ΠΑΟ - Ολυμπιακός: "Θα έχουμε μάχη χαρακωμάτων"

Γιώργος Συρίγος για το ΠΑΟ - Ολυμπιακός: "Θα έχουμε μάχη χαρακωμάτων"

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την απόφαση του Ολυμπιακού να αποσυρθεί στο ημίχρονο του χθεσινού ημιτελικού (AUDIO).

Η απόφαση του Ολυμπιακού να αποσυρθεί από τον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επισκίασε οτιδήποτε άλλο έγινε στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τα τεκταινόμενα, προανήγγειλε " μάχη χαρακωμάτων" και εξέφρασε την δική του ένσταση για την αποχώρηση των "ερυθρόλευκων" στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

" Η μεγάλη εικόνα δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να τραβήξει γραμμή και να πάει σε πόλεμο. Με την κατάσταση να οδηγείται στα άκρη θα έχουμε μία μάχη χαρακωμάτων, η οποία δεν μπορεί να έχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πάει στη λογική «ή εμείς ή αυτοί»", είπε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, προσθέτοντας μεταξύ άλλων:

" Η τοποθέτηση του κυρίου Σταυρόπουλου δεν ήταν μόνο για τη διαιτησία, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα με την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο είναι σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτή τη γραμμή έχω την εξής ένσταση. Το να φύγεις στο ημίχρονο αδυνατίζεις τη θέση του. Εάν αποφασίσεις να μην κατέβεις κάνεις πιο ισχυρή την θέση σου".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ