SPORT24

Καραλής: "Η Stoiximan με στηρίζει ηθικά και οικονομικά"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 MEDIA SPORTS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 MEDIA SPORTS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του, τη βοήθεια της Stoiximan και το μεγάλο στόχο στο Παγκόσμιο. Τι είπε και ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του και την 4η θέση στο ευρωπαϊκό κλειστού στη Ντόχα, τη βοήθεια της Stoiximan και το μεγάλο στόχο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα.

"Είναι πολύ σημαντικό ύστερα από ένα χρόνο αποχή να βρίσκομαι ξανά σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων και ευλογημένος που είμαι υγιής. Ήταν πολύ δύσκολος ο τραυματισμός, αλλά με τη βοήθεια της ομάδας μου, της Ομοσπονδίας και των ανθρώπων που με στήριζαν καθημερινά, κατάφερα και πέτυχα ό,τι πέτυχα", τόνισε αρχικά ο Εμμανουήλ Καραλής.

Για τη βοήθεια της Stoiximan, σχολίασε: "Είναι πολύ σημαντικό. Δεν είμαστε ουτε σαν την Γερμανία, τη Γαλλία και την Αμερική. Ως Έλληνες παλεύουμε με ό,τι έχουμε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι μεγάλοι μας χορηγοί, όπως η Stoiximan, που με στηρίζει ηθικά και οικονομικά και τους ευχαριστώ πολύ όλους που δουλεύουν εκεί και ελπίζω μέχρι το δρόμο για το Τόκυο να πάμε πολύ καλά".

Όταν λένε στους ξένους για τις συνθήκες που προπονούνται εδώ στην Ελλάδα "νομίζουν ότι τους δουλεύουμε" και συνέχισε: "Πραγματικά, μας θαυμάζουν όσοι μας πιστεύουν και ότι βγάζουμε τόσα πολλά ταλέντα με τέτοιες υποδομές. Παλεύουμε με ό,τι έχουμε και πετυχαίνουμε απίστευτα πράγματα".

Όσο για το μεγάλο στόχο, στο Παγκόσμιο στη Ντόχα, συμφώνησε ότι "ναι, είναι ο μεγάλος στόχος. Είναι τον Οκτώβριο, οπότε έχουμε πολύ καιρό ακόμα. Εγώ προσωπικά κοιτάζω πρώτα να ξεκουραστώ μια εβδομάδα, γιατί χθες ήρθα από τη Γλασκώβη, μετά αρχίζω την προετοιμασία μου, έχουμε πολλά Diamond League, πολλούς αγώνες και μετά τον Οκτώβριο έχουμε το μεγάλο στόχο στο Παγκόσμιο και θέλω να τα πάω καλά".

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε και ο Σπύρος Γιαννιώτης, πρεσβευτής της εκδήλωσης Stoiximan Tokyo Team, που στηρίζει η Stoiximan στο "Δρόμο προς το Τόκυο". Ένας άνθρωπος που είχε συγκλονίσει με την τιτάνια προσπάθειά του στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης, όταν και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μεταξύ άλλων, είπε πως "η Stoiximan βοηθάει τον ελληνικό αθλητισμό, υλικά και ηθικά" και πως "στο Τόκυο θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ