SPORT24

Μπαϊκαρά στον Sport24 Radio 103.3: "Φαβορί ο Ολυμπιακός"

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τούρκος χαφ, Ντενίζ Μπαϊκαρά, δήλωσε στον Sport24 Radio 103.3 ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στους δύο αγώνες με τη Μπασακσεχίρ, η οποία "δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη".

Ο Τούρκος μέσος Ντενίζ Μπαϊκαρά με μακρά θητεία στα ελληνικά γήπεδα μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στους Κώστα Γκόντζο και Στέφανο Μαυροδημητράκη με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για το φαβορί της αναμέτρησης:

“Πιστεύω ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ανεβασμένη η Μπασακσεχίρ τα τελευταία χρόνια αλλά δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη”.

Για την Μπασακσεχίρ:

“Γι΄αυτό και έχασε. Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός γι΄αυτούς. Θέλουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να περάσουν στους ομίλους. Τα τελευταία χρόνια η Μπασακσεχίρ είναι πάντα πρώτη στο τουρκικό πρωτάθλημα αλλά μετά πάντα χάνει τον τίτλο, ίσως λόγω άγχους, Φταίει και ο προπονητής και οι παίκτες και γι΄αυτό έγιναν πολλές αλλαγές. Πέρσι δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα”.

Για το τι θα έλεγε στον Ολυμπιακό σχετικά με την Μπασακσεχίρ:

“Είναι μια ομάδα που πρώτα κρατάει το μηδέν στην άμυνα και μετά βγαίνει στην κόντρα σε κάθε ευκαιρία για να βάλει ένα γκολ και να κερδίσει. Είναι μια νέα ομάδα, δεν έχει πολύ κόσμο και γι΄αυτό δεν υπάρχει πίεση”.

Για το τι θα έλεγε στην Μπασακσεχίρ για τον Ολυμπιακό:

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανεβασμένος και παίζει πολύ καλή μπάλα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Παίζει μαζικά και δεν μπορείς να εστιάσεις μόνο σε έναν παίκτη”.

Για τον προπονητή της Μπασακσεχίρ Οκάν Μπουρουκ:

“Θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα που θα σκοράρει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ