SPORT24

Ναπολεόνι: "Θα χαρώ εάν περάσει ο Ολυμπιακός"

Basaksehir's Stefano Napoleoni, left, controls the ball in front of Hoffenheim's Phillipp Ochs, right, during the Europa League group C soccer match between Basaksehir and Hoffenheim, at the Fatih Terim stadium in Istanbul, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo)
Napoleoni/AP IMAGES NAPOLEONI/AP IMAGES

Ο Στέφανο Ναπολεόνι που αγωνίζεται στην Μπασκσεχίρ μίλησε για την κλήρωση που μπορεί να φέρει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός της Μπασακσεχίρ, Στέφανο Ναπολεόνι, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Κονσέρτο για πολυβόλα" για την πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος μετον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Champions League, για το ποδόσφαιρο στην Τουρκία και την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ελλάδα:
"Καλησπέρα σας. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Κάθε φορά που έχω ευκαιρία έρχομαι εκεί και περνάω τέλεια".

Για την Μπασακσεχίρ:
"Τα τελευταία χρόνια η ομάδα πήγε πολύ καλά. Την Τετάρτη έχουμε το φιλικό με την ΑΕΚ και μετά από μία εβδομάδα θα παίξουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η ομάδα προετοιμάζεται και ο νέος προπονητής μας προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Θα δούμε στη συνέχεια πως θα πάει".

Για το τουρκικό πρωτάθλημα:
"Είχαμε ευκαιρία πέρσι και χάσαμε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μας. Θα προσπαθήσουμε και φέτος. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες και έδρες. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να ξαναδιεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το φιλικό με την ΑΕΚ και την κλήρωση με τον Ολυμπιακό:
"Το κάνουν για εμένα γιατί γουστάρω να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα" (γέλια).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν:
"Δεν είδαμε το πρώτο ματς. Αύριο ερχόμαστε στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ρεβάνς. Δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη για το ποια από τις δύο ομάδες είναι καλύτερη. Στη συνέχεια όταν μάθουμε τον αντίπαλο μας θα περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για τις αναμετρήσεις που θα γίνουν".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
"Σίγουρα θα χαρώ εάν περάσει ο Ολυμπιακός. Παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο και χαίρομαι όταν οι ομάδες της χώρας πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη. Επίσης θα χαρώ γιατί θα έρθω και πάλι στην Ελλάδα".

Για τα γήπεδα στην Τουρκία:
"Σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μπροστά. Τα γήπεδα στην Τουρκία είναι καινούργια και γεμάτα από κόσμο. Στην Ελλάδα είναι παλιά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά".

Για τον Ατρόμητο:
"Βλέπω τον Ατρόμητο. Μίλησα με παίκτες της ομάδα πριν και μετά το ματς με τη Ντουνάισκα. Πρώτα από όλα με τον Ούμπιντες με τον οποίο μιλάω συνέχεια και έκανε παιχνιδάρα. Χαίρομαι πάρα πολύ για την ομάδα και ελπίζω να προκριθεί στην επόμενη φάση τουEuropaLeague".

Για την Ρόμα:
"Τα τελευταία χρόνια η Ρόμα δεν πάει πολύ καλά. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές που δεν άρεσαν στον κόσμο της ομάδας. Το ποδόσφαιρο έχει γίνειbusiness καιδεν υπάρχει πια το πάθος για τη φανέλα. Αυτό που έχει γίνει πρώτα με τον Τότι και μετά με τον Ντε Ρόσι πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε να γίνει. Για τον Μανωλά μπορώ να το καταλάβω αυτό που έγινε. Ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών αλλά πρέπει να δει την καριέρα του. Έκανε αυτήν την επιλογή γιατί στη Νάπολι θεωρεί ότι θα πετύχει τους στόχους του".

Για το αν κάποια ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την Γιουβέντους:
"Πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα είναι και φέτος η καλύτερη ομάδα και θα δυσκολευτεί κάποια άλλη να την «χτυπήσει» στο πρωτάθλημα. Έχει ενισχυθεί με καλούς παίκτες και έχει «βάθος» στο ρόστερ. Ωστόσο ελπίζω πάντα για την ομάδα μου τη Ρόμα".

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα:
"Δεν το έχω σκεφτεί. Θα μου άρεσε κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω φίλους που με «πιέζουν» να γυρίσω. Έχω καλές σχέσεις με τον Ατρόμητο. Τώρα είμαι πολύ καλά στην ομάδα μου αλλά σε τρία τέσσερα χρόνια μπορεί να το σκεφτώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ