SPORT24

"Ο Δεληκάρης ήταν το ωραιότερο παιδί που γέννησε το ελληνικό ποδόσφαιρο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΣΦΠ-ΧΑΛΚΙΔΑ 4-0
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΣΦΠ-ΧΑΛΚΙΔΑ 4-0 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Βαλαώρας, πήρε μέρος στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3, "Φωτιά στο Σαββατόμπαλο" με τους Γιώργο Οικονόμου και Αλέξη Βιρβίλη και αποθέωσε τους Γιώργο Δεληκάρη και Μίμη Δομάζο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1988, Γιάννης Βαλαώρας, πήρε μέρος στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3, "Φωτιά στο Σαββατόμπαλο" με τους Γιώργο Οικονόμου και Αλέξη Βιρβίλη και αποθέωσε τους Γιώργο Δεληκάρη και Μίμη Δομάζο.

"Έχω παίξει με τον Δεληκάρη, τον Γιώργαρο τον Δεληκάρη, με τον Γιούτσο, τον Κούδα, τον Δομάζο", τόνισε ανάμεσα σε άλλα, μιλώντας για θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου που αντιμετώπισε στην καριέρα του.

Για το ποιος ποδοσφαιριστής τον δυσκόλεψε περισσότερο, απάντησε: "Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που γνώρισα στην καριέρα μου είναι ο Μίμης Δομάζος. Δεν υπάρχει... Ο Δομαζος ήταν η κορυφή. Και ο Μίμης ο Παπαϊωάννου, ο Γιούτσος, ο Δεληκάρης ήταν.

Ο Δεληκάρης ήταν το ωραιότερο αγόρι και ωραιότερο παιδί που γέννησε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι. Σου μιλούσε στον πληθυντικό. Είμαι γεννημένος το 1957 και ο Γιώργος το 1952 και μου μιλούσε στον πληθυντικό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Μιλάμε για ένα παιδί διαμάντι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ