Συντονιστείτε στον Sport24 Radio στους 103,3 και κερδίστε μία μαγευτική κρουαζιέρα στην Αδριατική για δύο άτομα από το Cruiseway Travel.

Ένας τυχερός ακροατής του Sport24 Radio στους 103,3 θα κερδίσει μία μαγευτική κρουαζιέρα στην Αδριατική για δύο άτομα, αξίας 2000 ευρώ, με την MSC Cruises.

ADVERTISING

O κορυφαίος αθλητικός σταθμός Sport24 Radio σε συνεργασία με το Cruiseway Travel, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε μια μοναδική κρουαζιέρα 8 ημέρων στην Αδριατική, σε εξωτερική καμπίνα με παράθυρο στο υπερ πολυτελές MSC Magnifica 95000 τόνων!

H αναχώρηση γίνεται από το λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το Κότορ στο Μαυροβούνιο, τη Βενετία και το Μπάρι, ενώ στα Ελληνικά νερά θα προσεγγίσει το Κατάκολο και τη μοναδική Σαντορίνη!

Συντονιστείτε στους 103,3 μέχρι την Πέμπτη 23/05, για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου, στην εκπομπή “Το 10 το κακό” από τις 10:00 έως τις 12:00, με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Γιάννη Φιλέρη και Τάσο Νικολογιάννη.

ADVERTISING

Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνονται:

-7 διανυκτερεύσεις σε Δίκλινη εξωτερική καμπίνα με παράθυρο.

-Πλήρης διατροφή με πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο

-20 ώρες διαθέσιμο μπουφέ κάθε ημέρα

-Λιμενικά & λοιπά έξοδα 140 ανά άτομο.

-Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το -κρουαζιερόπλοιο

-Το καθημερινό πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, το γυμναστήριο

-Ασφάλιση - επαγγελματικής ευθύνης

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της 8ήμερης κρουαζιέρας

Inline Image

Sport24Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά.