SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός), Αργύρης Πεδουλάκης (Περιστέρι), Γιάννης Αθηναίου (ΠΑΟΚ) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Οι Αργύρης Πεδουλάκης, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιάννης Αθηναίου μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη του Sport24 Radio 103,3 για τις νίκες του Περιστερίου , του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ επί του Χολαργού , της Κύμης και του Προμηθέα αντίστοιχα στην 3η "στροφή" της Basket League .

Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός)

Για τη νίκη του Κολοσσού: "Έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Δυνατό, σκληρό με δύο παρατάσεις. Εμείς δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε. Είχαμε απουσίες παικτών, ο Δημάκος ήταν άρρωστος και δεν ήταν καν στο γήπεδο, ενώ ο Κουίνσι λιποθύμησε μέσα στο παιχνίδι, κατά συνέπεια παίζαμε χωρίς δύο από τους βασικούς μας. Όποιοι έπαιξαν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να πάρουμε αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς είχαμε ορισμένα άτυχα αποτελέσματα. Θέλαμε τη νίκη για να αποκτήσουμε ψυχολογία και να κοιτάξουμε ψηλότερα".

Για το πού κρίθηκε ο αγώνας: "Όταν φτάνεις σε δύο παρατάσεις, είναι μια φάση που κρίνει τον αγώνα, μπορεί και η τύχη. Μπορούσαμε να τον έχουμε τελειώσει από την κανονική διάρκεια, αλλά χάσαμε κάποιες βολές και ριμπάουντ. Γενικά όμως αξίζαμε να κερδίσουμε".

Αργύρης Πεδουλάκης (Περιστέρι)

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας: "Οι παίκτες και το κλαμπ έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί ώστε να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον στόχο μας που είναι ένας από τους πυλώνες της προσπάθειας".

Για το αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι από τα τρία πρώτα: "Είναι διαφορετικό κάθε ματς. Παρουσιαζόμασταν ως φαβορί. Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν μεγάλες εμπειρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μας έπνιξε το στρες και αυτό φάνηκε από τις χαμένες βολές. Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να ηρεμήσουμε τα παιδιά και να τους εξηγήσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Στο δεύτερο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Γυρίσαμε την μπάλα, βρήκαμε εύκολα σουτ και νομίζω ότι φτάσαμε εύκολα στη νίκη".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα το δεύτερο ημίχρονο και αν υπήρχε χαλάρωση προς το τέλος: "Θεωρώ ότι είναι σημαντικά όλα τα πράγματα. Πράγματα που μπορεί να σε κάνουν καλύτερο και να ανέβεις επίπεδο. Κρατάμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Προσπαθούμε να μάθουμε., Ο έξυπνος άνθρωπος και η έξυπνη ομάδα προσπαθούν να μάθουν. Χρειάζεται χρόνος".

Για την ευκαιρία στον Καράμπελα και γενικότερα τις ευκαιρίες στους νέους: "Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία. Με ενδιαφέρει ότι είναι ένα παιδί που θα το χρειαστούμε στο μέλλον. Είναι ο τρίτος μας πλέι μέικερ ουσιαστικά. Δώσαμε χρόνο ώστε να πάρει εμπειρίες, να σπάσει η χολή του. Νομίζω ότι είχε κάποιο φόβο, έπρεπε να παίξει με περισσότερο μυαλό. Καλύτερα τώρα να επιπλήξουμε τα παιδιά, για να μπορέσουν να βελτιωθούν παρά αργότερα που θα έχει περάσει το τρένο. Είναι ένα παιδί που μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν μπορεί σε δύο μήνες να αλλάξει. Είναι ένα παιδί που διακρίνεται στις μικρές ηλικίες. Αυτό αλλάζει όσο ανεβαίνεις επίπεδο. Πρέπει να γίνει ένα παιδί που θα καταλαβαίνει τις σπέσιαλ καταστάσεις. Όλα τα γκαρντ έπαιζαν με τον χρόνο, άρα και εκείνος έπρεπε να παίξει με τον χρόνο. Είναι ένα μάθημα γι” αυτόν. Έχει τα στοιχεία να κάνει μια καριέρα αρκετά καλή".

Γιάννης Αθηναίου (ΠΑΟΚ)

Για την επικράτηση απέναντι στον Προμηθέα: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλαμε να αντιδράσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε είναι ότι βελτιωνόμαστε. Βγάλαμε ενέργεια και ελέγχαμε τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια. Ο Προμηθέας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποια κενά διαστήματα, αλλά μείναμε συσπειρωμένοι και βρήκαμε τις λύσεις".

Για την δική του παρουσία: "Νιώθω καλά πλέον και προσπαθώ μέρα με τη μέρα να βρω τον ψυχολογία μου γιατί πέρασα έναν τραυματισμό που με έκανε να ταλαιπωρηθώ αρκετά και να μείνω αρκετούς μήνες χωρίς προπονήσεις. Προσπαθώ μέσα από την ομάδα να βρω τα πατήματά μου ώστε να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό. Η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, όπως και οι προπονητές. Νομίζω σιγά-σιγά ότι όλα τα παιδιά θα βελτιώνονται και θα βελτιωθεί και η ομάδα".

Για την επόμενη αναμέτρηση με τη Χάποελ Χολόν στο Basketball Champions League: "Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό μπάσκετ. Θα πρέπει να βασιστούμε στην άμυνά μας κάτι που δεν κάναμε με τη Βόννη. Τώρα θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι για να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Είναι μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της πετυχαίνει πολλούς πόντους και βασίζεται στο επιθετικό κομμάτι".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ