SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio 103,3!

Οι Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Χολαργός), Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος (Λαύριο), Νίκος Καρανίκας (ΑΕΛ) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Το "τρίτο ημίχρονο" των αναμετρήσεων του Σαββάτου (27/10) έγινε στον Sport24 Radio 103,3, καθώς οι Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Χολαργός), Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος (Λαύριο) και Νίκος Καρανίκας (ΑΕΛ) μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας)

Για την νίκη του Προμηθεά 79-69 επί της ΑΕΚ και συμβολή του σε αυτή: "Ο Προμηθέας δεν έχει κάποιον πρωταγωνιστή. Πρωταγωνιστής είναι η ομάδα. Γυρίζουμε την μπάλα όλοι οι παίκτες και παίρνουμε ρυθμό. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα ήμουν εγώ, αλλά αύριο μπορεί να είναι ο Γκίκας ή ο Κατσίβελης. Έχουμε τόσους Έλληνες παίκτες και κρατάμε πολύ καλά τα αποδυτήρια. Ο κόουτς μάς δίνει αυτοπεποίθηση και το ευχαριστιόμαστε. Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί. Ακόμη και όταν η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα, εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι. Βγάζαμε ωραίες φάσεις αλλά δεν έμπαιναν τα σουτ. Μόλις μπήκαν τα σουτ, άνοιξε η άμυνα της ΑΕΚ και βρήκαμε περισσότερους διαδρόμους. Είναι πολύ σημαντικό το ότι περιμέναμε με υπομονή να βρούμε ρυθμό. Βρήκαμε ρυθμό και πήραμε μια δίκαιη νίκη".

Για τα διπλά παιχνίδια κάθε εβδομάδα: "Δεν το χρησιμοποίησε κάποιος από την ομάδα ως δικαιολογία για τις ήττες. Κάναμε δυο κακά παιχνίδια. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα ήταν σε κρίση. Η ομάδα ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις . Επίσης έχει μια διοίκηση που βλέπει μακροπρόθεσμα και δεν κοιτάζει το αποτέλεσμα, αλλά την εικόνα. Το ίδιο και ο κόουτς που μας αποβάλλει την πίεση με αυτά που μας λέει και μας αφήνει να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά. Η κούραση ξεκινάει από το μυαλό και κατάφεραν όλοι μετά το ταξίδι για το ματς με την Μπαϊρόιτ να είναι συγκεντρωμένοι και να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη".

Για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα: "Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στην Μπεσίκτας. Δεν υπάρχει άλλο ματς για εμάς. Έχουμε 3 στα 3 στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε και τον κόσμο να μας στηρίξει όπως το έκανε και σήμερα, δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ".

Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι)

Για την εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου 87-56 επί της Κύμης: "Μη σας ξεγελάει το σκορ. Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα, δυνατή στην άμυνα και καλά στημένη στην επίθεση. Ήμασταν λίγο πιο τυχεροί εμείς σήμερα και βρήκαμε πιο εύκολα ρυθμό. Μετά δεν τους βγήκε το παιχνίδι και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι πλασματικό".

Για το τι να περιμένει ο κόσμος φέτος από το Περιστέρι: "Οι φίλοι του Περιστερίου πρέπει να περιμένουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες κακές στιγμές, που μπορεί να μην παίξουμε καλά ή να παίξουμε καλά και να χάσουμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Έτσι είναι το μπάσκετ. Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και είμαστε ακόμη στην αρχή. Θα πρέπει όλες αυτές οι νίκες που έχουμε κάνει και ο τρόπος που τις έχουμε πάρει να γίνονται μάθημα για εμάς για το πως πρέπει να δουλεύουμε . Κάνουμε κι εμείς αρκετά λάθη παρά τα αποτελέσματα που παίρνουμε και θα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να μένουμε στο αποτέλεσμα και να επαναπαυόμαστε. Όταν κερδίζεις μετά θέλουν να σε κερδίσουν όλοι. Επομένως πρέπει να δουλεύουμε σκληρότερα".

Για τους στόχους που έχει με το Περιστέρι: "Θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι στιγμής και να το απολαμβάνουμε ακόμη και στις προπονήσεις. Δεν κοιτάζω το μέλλον. Απολαμβάνω και ζω το τώρα και θέλω τα συναισθήματα να είναι πάντα τόσο ωραία".

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Χολαργός)

Για την νίκη του Χολαργού 84-68 επί του ΠΑΟΚ: "Σεβαστήκαμε πολύ τον ΠΑΟΚ και τις προσωπικότητες που έχει. Γι΄αυτό και ήμασταν ανάλογα καλοί στο παιχνίδι. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και παλέψαμε πολύ. Αξίζουν συγχαρητήρια και στο επιτελείο που μας προετοίμασε καλά, κάνοντας σκάουτινγκ, προκειμένου να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Πιστεύω ότι εκτελέσαμε πολύ καλά το πλάνο. Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι με το Περιστέρι δεν δείξαμε όσα καλά στοιχεία χημείας ως ομάδα θα έπρεπε, για να κάνουμε το διπλό,. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε σήμερα και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα προπονούμαστε δυνατά".

Για το τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα από τα πρώτα 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος για τη συνέχεια: "Πρέπει να ακούμε τις οδηγίες που μας δίνονται και να λειτουργούμε ως σύνολο και όχι ως μονάδες, Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και πόσο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε δίνοντας ο καθένας από εμάς ότι καλύτερο μπορεί".

Για το που αποδίδει την ωριμότητα που έχει επιδείξει μέχρι τώρα η ομάδα του Χολαργού: "Η ωριμότητα που δείχνει η ομάδα προέρχεται πρωτίστως από τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει και πιστεύουν σε αυτό που γίνεται. Ακόμη είναι αρχή. Υπάρχουν πολλοί μπασκετάνθρωποι σε αυτό τον σύλλογο σε όλα τα πόστα. Αυτό το σωματείο βγάζει υγεία και είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος (Λαύριο)

Για τη νίκη του Λαυρίου 90-60 επί του Πανιωνίου: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πανιώνιο. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παίζαμε στην έδρα μας με έναν επικίνδυνο αντίπαλο που προερχόταν από μια πολύ καλή νίκη. Πιέσαμε από την αρχή, ήμασταν εύστοχοι, δεν αφήσαμε τον Πανιώνιο να αντιδράσει και πιστεύω ότι ήταν μια εύκολη νίκη,. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μας, διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο και γι΄αυτό ήμασταν τόσο καλοί και στατιστικά".

Νίκος Καρανίκας (ΑΕΛ)

Για τον αγώνα την ισοπαλία της ΑΕΛ 0-0 με τον ΟΦΗ: "Υπερείχαμε του αντιπάλου σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που μπήκαμε λίγο νωχελικά. Σίγουρα δεν ευτυχήσαμε να βάλουμε κάποιο τέρμα, αλλά δημιουργήσαμε όλες τις προϋποθέσεις και είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Δεν κοιτάζουμε τα παιχνίδια που περνούν. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και συνεχίσουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της".

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: "Δεν έχω δει ακόμη το βίντεο, αλλά πιστεύω ότι έγινε καθαρό πέναλτι στον Μόρα. Δεν είμαι όμως αρμόδιος να κρίνω αυτές τις αποφάσεις. Δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για την φανέλα που φοράω και να κερδίζω τα παιχνίδια. Έτσι θα συνεχίζω να κάνω κι εγώ και η ομάδα μου σαν οικογένεια".

Photo credits: Eurokinissi









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ