SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Οι Βασίλης Φραγκιάς (Πανιώνιος), Γιώργος Τσαλμπούρης (ΑΕΚ) και Μιχάλης Περράκης (Λαύριο) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Η εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη έδωσε... συνέχεια στις αναμετρησεις Πανιώνιος - Ρέθυμνο , Κύμη - ΑΕΚ και Λαύριο - Κολοσσός , καθώς οι Βασίλης Φραγκιάς, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μιχάλης Περράκης μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για τις επιτυχίες των ομάδων τους.

Βασίλης Φραγκιάς (Πανιώνιος)

Για τη νίκη 88-72 επί του Ρεθύμνου: "Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή για εμάς υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα Με ήττα οι πιθανότητες παραμονής μας στην κατηγορία θα ήταν μηδενικές. Τα δώσαμε όλα, περάσαμε από σαράντα κύματα, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη που μας δίνει κουράγιο για τα επόμενα παιχνίδια".

Για το ότι χάθηκε εύκολα η διαφορά που είχε πάρει ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο: "Υπάρχουν πολλά αρνητικά και πολλά θετικά σε ένα παιχνίδι. Συνήθως οι προπονητές δουλεύουμε πάνω στα αρνητικά για να τα βελτιώσουμε. Μεθαύριο που θα μαζευτούμε θα δείξουμε στα παιδιά τα βίντεο με τα σημεία που κάναμε λάθος, έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να μην τα επαναλάβουμε και να είμαστε καλύτεροι".

Για το ότι κυνήγησαν μέχρι τέλους τη διαφορά: "Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέχρι το τέλος. Γι΄αυτό και κυνηγήσαμε τη διαφορά ακόμη και στην τελευταία επίθεση".

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης από πλευράς Πανιωνίου: "Σαφέστατα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ήρθαν έμπειρα παιδιά, έχουμε τη δυνατότητα αλλαγής ενός ξένου αν χρειαστεί, δουλεύουμε πολύ σκληρά και τα παιδιά το πιστεύουν. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος".

Γιώργος Τσαλμπούρης (ΑΕΚ)

Για τη νίκη της ΑΕΚ 78-67 επί της Κύμης: "Δεν περιμέναμε ότι θα εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι. Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει ακόμη και θέση στα πλέι οφ. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του".

Για το αν θα ανέβει κι άλλο η απόδοση της ΑΕΚ στη συνέχεια: "Αυτό προσδοκούμε. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και μέχρι τώρα έχουμε διαχειριστεί πολύ σωστά τις απουσίες που έχουμε. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε με νίκες".

Μιχάλης Περράκης (Λαύριο)

Για τη νίκη του Λαυρίου 74-70 επί του Κολοσσού: "Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το ματς. Είχαμε πει ότι δεν υπάρχει για εμάς άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Έπρεπε πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια και δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ρεφάρουμε κάπου αλλού. Ευτυχώς σταθήκαμε λίγο τυχεροί στο τέλος και πήραμε μια τεράστια νίκη.

Ήμασταν λίγο αγχωμένο και σε αυτό οφείλεται το χαμηλό σκορ στην έδρας μας,κάτι που γενικά δεν συνηθίζουμε. Το κλειδί είναι το πάθος και το ότι είμαστε ομάδα και οικογένεια. Ο προπονητής, ο πρόεδρος, οι παίκτες, ο φροντιστής, η κερκίδα, όλοι στο Λαύριο είμαστε μια οικογένεια. Έτσι κερδίζουμε και έτσι χάνουμε. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έτσι συνεχίζει. Γι΄αυτό και ήταν τόσο σημαντική η σημερινή νίκη".

Για τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον αγώνα: "Είχαμε πολλά προβλήματα,. Μας έλειπε ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα. Μας λείπουν συνέχεια παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, αλλά πρέπει να σταθούμε λίγο και σε αυτό. Πιστεύω πως όταν όλοι θα είναι υγιείς, η ομάδα θα παίξει πολύ καλύτερο μπάσκετ".

Photo credits: Eurokinissi





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ