SPORT24

Oι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Oι πρωταγωνιστές στον Sport24 Radio!

Οι Νώντας Παπαντωνίου (Πανιώνιος), Γιάννης Κουζέλογλου (Λαύριο), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νώντας Παπαντωνίου, Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιάννης Κουζέλογλου μίλησαν στην εκπομπή Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη του Sport24 Radio 103,3 για τις νίκες του Περιστερίου, του Πανιωνίου, του Άρη και του Λαυρίου επί του Κολοσσού ( 84-77), της ΑΕΚ ( 78-74), της Κύμης ( 95-60) και του Χολαργού ( 76-69) αντίστοιχα για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Νώντας Παπαντωνίου (Πανιώνιος)

Για τη νίκη του Πάνιωνίου 78-74 επί της ΑΕΚ και την προσωπική του εμφάνιση: "Είναι καλό που συνδυάστηκαν όλα αυτά μαζί. Η καλή εμφάνιση, το να καταφέρω να κάνω ένα ρεκόρ με τους 1500 πόντους και φυσικά να κερδίσει η ομάδα. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο. Σωθήκαμε και μαθηματικά. Νιώθουμε καλά τελευταία, μας έχει φύγει όλη η πίεση και όλο το άγχος και απολαμβάνουμε τα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που κερδίζουμε αντιπάλους όπως η ΑΕΚ και το Περιστέρι. Είμαστε πιο χαρούμενοι από αυτούς και σε καλύτερη κατάσταση. Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της θα αλλάξει παίκτες και υπάρχει μια σύγχυση στην ομάδα. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας και όταν η ΑΕΚ κατάφερε να μας φτάσει ήμασταν ψύχραιμοι τις κρίσιμες στιγμές και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Για την αντίδραση της ομάδας στα κρίσιμα σημεία: "Έχουμε παίκτες που έχουν δείξει ότι έχουν κότσια να πάρουν την μπάλα στις δύσκολες στιγμές και να βάλουν τα δύσκολα καλάθια. Η ομάδα αυτή έχει ρόλους, έχει ηγέτες, ο Μπέρι βγήκε μπροστά πάλι στο τέλος πήρε την μπάλα και ευστόχησε στις βολές. Κάναμε όλοι πολύ καλή δουλειά. Ο Δίπλαρος έπαιξε σπουδαία άμυνα στον Τζέιμς, που του έκανε προσποίηση και πήγε να πέσει κάτω. Έχουμε όλους τους ρόλους μας και αυτή η ομάδα κατάφερε να σωθεί εύκολα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες".

Γιάννης Κουζέλογλου (Λαύριο)

Για την επικράτηση του Λαυρίου 76-69 επί του Χολαργού και τα επόμενα δύο παιχνίδια: "Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κερδίσαμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό σημαντικό για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε ακόμα δύο τελικούς, δύο σημαντικά παιχνίδια, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα και να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι)

Για την νίκη του Περιστερίου 84-77 επί του Κολοσσού στο Βενετόκλειο : "Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Ο Κολοσσός παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ κάτι στο οποίο εμείς δεν είμαστε πολύ συνηθισμένοι. Σημασία έχει ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα βασικά σωστά, δεν δώσαμε στον Κολοσσό τη δυνατότητα να τρέξει στον αιφνιδιασμό όπως έχει στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ήρθε μετά από μια μεγάλη νίκη (σ. σ. επί του Ολυμπιακού), που συνήθως όταν κάνεις μια μεγάλη νίκη η συγκέντρωση είναι μειωμένη, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε".

Για τα υπόλοιπα αποτελέσματα: "Εμείς κοιτάμε αυτό που είναι η φύσει του παιχνιδιού και της ζωής μας. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και στα υπόλοιπα παιχνίδια και ότι καλύτερο γίνει με το πλασάρισμα στη βαθμολογία θα είναι καλό".

Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)

Για την άνετη επικράτηση του Άρη επί της Κύμης με 95-60: "Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δείξαμε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και κάναμε ένα τρομερό πρώτο δεκάλεπτο και παρά το γεγονός ότι έχουμε δείξει ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τις διαφορές, σήμερα από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε όλοι στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι και πόσο πολύ μας είχε στοιχίσει και δεν χαλαρώσαμε δευτερόλεπτο".

Για τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: "Σίγουρα είχαμε πολλή ενέργεια. Από το ξεκίνημα μπήκαμε αποφασισμένοι. Το έβλεπες σε όλα τα παιδιά ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε άλλα παιχνίδια με την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει, αλλά αυτό ας είναι ένα μάθημα για όλους μας".

Για το γεγονός ότι έπαιξε με ένεση: "Το να είσαι απ΄ έξω είναι πολύ χειρότερο. Και στο ματς με τον Προμηθέα που έκανε το πέμπτο φάουλ και είδα από τον πάγκο τα δύο τελευταία λεπτά πραγματικά ήταν κάτι που δεν αντέχεται. Και με τον Χολαργό που δεν μπορούσα να παίξω ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο, οπότε για μένα δεν υπήρχε καν η επιλογή του να μην παίξω, θα έκανα την ένεση και γενικά ότι μπορούσα. Και ο προπονητής αυτό μου είπε. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι μπες μέσα και κάνε πέντε φάουλ, οπότε αυτό είχα βάλει στο μυαλό μου".

Για τη γεύση που αφήνει η σεζόν στον Άρη: "Άλλη μια χρονιά είναι αρκετά δύσκολη για τον Άρη και τον κόσμο του. Πρέπει να υπάρξει μα συσπείρωση και η ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Υπάρχει η καινούργια διοίκηση που και γι΄ αυτή αποτελεί ένα μάθημα η χρονιά. Μακάρι να μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα κορμό, να μπορέσει να κρατήσει τους παίκτες γιατί όποια ομάδα ξεκινάει κάθε χρόνο από το μηδέν σίγουρα οι επιλογές των παικτών είναι και λαχεία. Μακάρι ο Άρης να βρει μια σταθερότητα κυρίως διοικητικά που πολλά χρόνια έχει πρόβλημα και η ομάδα ταλανίζεται και η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Δεν αξίζει στον Άρη να φτάνει τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και να λέμε ότι το παιχνίδι είναι κρίσιμο για να τελειώσουμε το θέμα της παραμονής και να μην το έχουμε στο μυαλό μας μετά".

Για το τι θα άλλαζε ώστε ο Άρης να έχει καλύτερη πορεία: "Θα προσπαθούσα να αλλάξω πολλά πράγματα. Σίγουρα θα ήθελα να παίξω ξανά κάποια παιχνίδια. Αν τα ξαναπαίζαμε πιστεύω δεν θα χάναμε. Όμως όλα αυτά είναι θεωρητικά, ότι έγινε έγινε είναι ένα μάθημα για όλους και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και να παίξουμε όπως ακριβώς έγινε σήμερα".

Για το κίνητρο στα δύο τελευταία παιχνίδια: "Το μυαλό μας δεν είναι στις εντυπώσεις. Για μένα είναι ίσως και εγωιστικά. Θα μπω μέσα με το ίδιο πάθος για να πάρουμε τη νίκη".

Photo credits: Eurokinissi







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ