SPORT24

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24Radio 103,3!

Οι πρωταγωνιστές στον Sport24Radio 103,3!

Οι Νίκος Οικονόμου (Πανιώνιος) Σωτήρης Μανωλόπουλος (αρχηγός Ήφαιστου Λήμνου), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Νίκος Παπαδόπουλος (Αστέρας Τρίπολης) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη.

Οι Νίκος Οικονόμου ( Πανιώνιος), Σωτήρης Μανωλόπουλος (αρχηγός Ήφαιστου Λήμνου), Γιαννούλης Λαρεντζάκης ( ΑΕΚ) και Νίκος Παπαδόπουλος ( Αστέρας Τρίπολης) μίλησαν τις επιτυχίες της ομάδας τους στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη στον Sport24 Radio 103,3.

Νίκος Οικονόμου (Πανιώνιος)

Για την νίκη του Πανιωνίου 88-80 επί του Κολοσσού: "Αντεπεξήλθαμε σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά . Έδωσε ότι είχε ο καθένας. Αυτό ήταν και το ζητούμενο. Δεν προλαβαίναμε να αλλάξουμε και πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τη νίκη την πιστώνονται οι παίκτες και την ήττα οι προπονητές. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν και πήραμε τη τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τον Πανιώνιο”.

Για το τι πρέπει ο Πανιώνιος να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι ενόψει της συνέχειας: "Δεν πρέπει να κρατήσει τους 80 πόντους που δεχθήκαμε στην άμυνα. Είχαμε όμως και καλά σημεία. Είχαμε 19 ασίστ, 10 λάθη, διαβάσαμε καλά τις αλλαγές. Σίγουρα πρέπει να δούμε περισσότερο την άμυνα".

Για το αν τον προβληματίζουν τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του Πανιωνίου: "Δεν με ανησυχούν τόσο πολύ. Τα παιδιά κουράζονται και γίνονται και λάθη λόγω της κούρασης. Θα δω το ρόστερ σιγά σιγά. Ο Καμπερίδης που ήρθε από τον πάγκο μας βοήθησε πολύ, εκτός βέβαια από την εκπληκτική εμφάνιση του Μπέρι. Σήμερα είχαμε την πίεση του αποτελέσματος και κινηθήκαμε στα σίγουρα".

Για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ: "Δεν ξέρω ακόμη. Ξέρω όμως ότι υπάρχει μια διοίκηση που θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην κατηγορία ο Πανιώνιος".

Για την πρώτη του νίκη ως προπονητής στην πρώτη κατηγορία: "Ήθελα πολύ να βρεθώ εδώ. Ξεκίνησα από τα τοπικά. Πήρα πρωτάθλημα στην Α2. Έχω περάσει πολλά χρόνια στους πάγκους. Έχω ωριμάσει. Είχα και άλλη ευκαιρία να κοουτσάρω στη Basket League, αλλά δεν βιάστηκα. Χρειαζόταν υπομονή. Γι αυτό λέω ότι για μένα η οικογένειά μου είναι πολύ σημαντική. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έχουν περάσει μαζί μου πολλές αγωνίες και ήταν πάντα δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες".

Για το τι θέλει ο ίδιος για την ομάδα: "Θέλω να μην έχουμε άγχος και να μην κινδυνεύσουμε. Να μην έχουμε τραυματισμούς. Θέλω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να το γεμίσει. Να πάνε όλα καλά".

Σωτήρης Μανωλόπουλος (αρχηγός Ήφαιστου Λήμνου)

Για την νίκη του Ήφαιστου Λήμνου 82-67 επί του Προμηθέα: "Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Κρατήσαμε αλώβητη την έδρα μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει φέρει πολλά θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη νίκη έπαιξε το ότι ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και σε μεγάλο μέρος του αγώνα παίξαμε ωραίο και αποτελεσματικό μπάσκετ. Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η έδρα μας. Ο κόσμος έκανε το τέταρτο σολντ άουτ. Μάς υποστήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος και αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για αυτή την πολύ σημαντική νίκη".

Για τους στόχους της ομάδας: "Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη. Μοναδικός μας στόχος είναι η παραμονή".

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)

Για την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ 81-77 επί του Άρη: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές. Άφησαν και οι διαιτητές το παιχνίδι να πάει έτσι. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε. Σίγουρα έχουμε μπει σε ρυθμό και χαιρόμαστε που έχουμε ένα καλό σερί".

Για την προσωπική του απόδοση: "Θέλω να δουλεύω καθημερινά και να βοηθάω όπου κι αν βρίσκομαι. Μακάρι έχουμε υγεία και να πάνε όλα καλά".

Νίκος Παπαδόπουλος (Αστέρας Τρίπολης)

Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και την απόδοσή του: " Το θέμα δεν είναι η προσωπική μου απόδοση. Προτιμώ να παίζω άσχημα και η ομάδα να κερδίζει, παρά να παίζω εγώ καλά αλλά η ομάδα να μην παίρνει βαθμούς. Σε κάποια παιχνίδι συνέβη αυτό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κάνει την τρίτη συνεχόμενη της νίκη και πλέον μπορεί να κοιτάζει πιο ψηλά".

Για το γεγονός ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Αστέρας δεν έχει δεχθεί γκολ: "Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, δεν χάνει. Έχει σίγουρη την ισοπαλία. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι κρατάμε το μηδέν πίσω και ότι μπροστά βρίσκουμε το γκολ που μας δίνει τους τρεις βαθμούς. Στην αρχή του πρωταθλήματος μάς είχε λείψει το να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Δεχόμασταν τέρματα. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια, κάτι που θα είναι πολύ καλό για την ομάδα".

Για το αν πλέον έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: "Στα αποδυτήρια ποτέ δεν κάναμε αρνητικές σκέψεις και δεν μπαίναμε σε σενάρια υποβιβασμού. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Θεωρώ ότι ήμασταν τόσο χαμηλά κυρίως λόγω τύχης. Πλέον όμως μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά".

Photo credits: Eurokinissi





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ