SPORT24

Οι τελικοί του Σαββάτου στον Sport24 Radio 103,3

Οι τελικοί του Σαββάτου στον Sport24 Radio 103,3

Ο Sport24 Radio 103,3 θα σας μεταφέρει ζωντανά το Σάββατο (11/05) τους τελικούς στο Κύπελλο ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά και του τρίτου αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη στο πόλο γυναικών.

Στο ρυθμό των δύο μεγάλων τελικών παίζει δυνατά αυτό το Σάββατο ο Sport24 Radio στους 103,3. Στις 17:00 ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών, έχοντας από μία νίκη στα δύο πρώτα ματς. Η σειρά μεταφέρεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», ενώ ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες. Στη μετάδοση θα είναι ο Παύλος Σαχτούρης.

Ολη τη μέρα ο σταθμός θα μεταφέρει το κλίμα από τον τελικό του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ρεπορτάζ, σχόλια, η στοιχηματική προσέγγιση και οι προηγούμενοι τελικοί μεταξύ των δύο «δικεφάλων».

Η σέντρα στο «Σπύρος Λούης» είναι στις 20:30. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Βαγγέλης Αρναούτογλου και ο Αντώνης Τσακαλέας, με όλη την υπόλοιπη ομάδα του σταθμού να καλύπτει όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, μαζί με το τρίτο ημίχρονο και την απονομή.

Από τα μεσάνυχτα Μπάμπης Τσιμπίδας και Δημήτρης Σαμόλης βάζουν... «Φωτιά στο Σαββατόμπαλο» και υποδέχονται τους ακροατές στο 210-6076000.

Sport24 Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ