Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος εξιστόρησε στον Sport24 Radio 103,3 όλο το στόρι της απόκτησης του Κώστα Τσιμίκα από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό με αντάλλαγμα μόλις τρεις χιλιάδες ευρώ (AUDIO).

Στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε το ζουμερό παρασκήνιο πίσω από την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό το 2014 όταν ο νεαρός μπακ αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό ως εξτρέμ!

ADVERTISING

Τις τελευταίες ημέρες για τον Κώστα Τσιμίκα γίνεται πάρτι από δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ιταλία, διότι ο διεθνής μπακ απασχολεί μεταγραφικά την Νάπολι. Παράλληλα, γύρω από τ' όνομα του 23χρονου ποδοσφαιριστή ακούγονται μεγάλα ποσά της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, θα ακούσετε παρακάτω πώς το δίδυμο Γεωργάτου - Αμανατίδη έντυσε τον Τσιμίκα στα ερυθρόλευκα με μόλις 3.000 ευρώ! Η ιστορία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού εκτός από το οικονομικό σκέλος, υπήρξαν εμπόδια για να πάρει ο βασικός πια μπακ του Ολυμπιακού το ΟΚ για να μετακομίσει στο Ρέντη, ακόμη κι εντός των εγκαταστάσεων του Ρέντη!

ADVERTISING

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Τσιμίκας