SPORT24

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα στην υπόθεση ανανέωσης του Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε στον Sport24 Radio τα δεδομένα στην υπόθεση του νεαρού μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βαγιαννίδη. Η πρόταση των "πρασίνων", η... σφήνα του ΠΑΟΚ και το υπαρκτό ενδιαφέρον Μονακό και Βέρντερ για τον παίκτη.

Το ντεμπούτο του Γιώργου Βαγιαννίδη στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μπορεί να χαρακτηριστεί ονειρικό, αφού ο νεαρός μπακ-χαφ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (3-1) για την 24η αγωνιστική της Super League 1. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα των "πρασίνων", αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει εξέλιξη όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι στιγμής τα πάντα είναι ανοιχτά σε ό,τι αφορά στο μέλλον του. Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από τον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι", παρουσίασε τα δεδομένα της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, η τελευταία πρόταση από τον Παναθηναϊκό προς την πλευρά του Βαγιαννίδη ήταν πριν από 20-25 ημέρες, με ένα συμβόλαιο που δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ ετησίως.

Βέβαια, του προτάθηκε να μπει στο συμβόλαιο μία δικλείδα ασφαλείας με βάση τις συμμετοχές του. Δηλαδή, αν δεν πραγματοποιήσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, να μπορεί να αποχωρήσει με ένα προσυμφωνημένο ποσό. Παρ' όλα αυτά, έντονο ενδιαφέρον

"Ο Παναθηναϊκός ζήτησε άμεση απάντηση, αλλά οι γονείς του παίκτη απάντησαν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Από τότε, δεν έχει υπάρξει νέα επαφή. Είμαστε στο 50-50. Το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο που αγγίζει υψηλά επίπεδα, αντίστοιχα με εκείνα φτασμένων ποδοσφαιριστών. Είχε ακουστεί πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά η πλευρά του το αρνείται. Μιλάμε για πρόταση με τα διπλά και παραπάνω χρήματα σε σχέση με εκείνη του Παναθηναϊκού.

Επίσης, είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί πρόταση από τη Μονακό. Μία πρόταση που έχει γίνει γνωστή στον Παναθηναϊκό εδώ κι αρκετό καιρό. Για την Βέρντερ Βρέμης δεν υπάρχει πρόταση, αλλά μόνο ενδιαφέρον. Το θέμα του παίκτη το χειρίζεται ο μάνατζερ του, Πάνος Γαλαριώτης, αλλά τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η μητέρα του στην τελική απόφαση".

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η σφραγίδα Δώνη και το ρεκόρ Βαγιαννίδη!
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1: Τριάρα με ονειρικό ντεμπούτο Βαγιαννίδη
Βαγιαννίδης: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ