SPORT24

Παπαπέτρου: "Νίκη πάση θυσία με ΤΣΣΚΑ"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Στέφανο Μαυροδημητράκη μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξηγώντας τα αίτια της ήττας στο ΣΕΦ, ενώ έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να εξηγεί μετά από το φινάλε της αναμέτρησης τι πήγε στραβά για το τριφύλλι. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Στέφανο Μαυροδημητράκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο τέλος σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Σε 48 ώρες παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ στην έδρα μας και είναι μία αναμέτρηση την οποία πρέπει να κερδίσουμε".

Για το αν η απουσία του Μιλουτίνοβ άλλαξε πολύ την προσέγγιση του Παναθηναϊκού: "Ο Νίκολα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πολυτέλεια για κάθε ομάδα. Δεν μας μπέρδεψε. Αν μη τι άλλο ήταν υπέρ μας γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. Όσοι έπαιξαν έκαναν εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι παίξαμε άσχημα. Δεν κάναμε σωστά τις λεπτομέρειες και υποπέσαμε σε λάθη συγκέντρωση, κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ