SPORT24

Πετρούνιας: "Η Stoiximan είναι πρώτα απ' όλα σύμμαχος και μετά χορηγός"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 MEDIA SPORTS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 MEDIA SPORTS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη στήριξη της Stoiximan στην προσπάθειά του όλα αυτά τα χρόνια και ανέφερε πως πρώτα απ' όλα είναι σύμμαχος και μετά χορηγός του.

Ο "μίδας των κρίκων", Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη στήριξη της Stoiximan στην προσπάθειά του όλα αυτά τα χρόνια και ανέφερε πως πρώτα απ' όλα είναι σύμμαχος και μετά χορηγός του. Ουσιαστικά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι η εταιρεία του είναι αρωγός του στην προσπάθειά του για να είναι στην κορυφή.

"Η Stoiximan είναι πρώτα απ' όλα σύμμαχος και μετά χορηγός. Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος ενός χορηγού. Σίγουρα, αυτό που έχω να πω, είναι ότι γνωρίζοντας ότι θα είναι δίπλα μου, με αποφορτίζει και πηγαίνω φρεσκότατος για να κερδίσω στο Ρίο. Έτσι έγινε...", ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας γι' αυτό που του είχε πει ο CEO της Stoiximan, κ. Δασκαλάκης, ότι η εταιρεία θα είναι δίπλα του ό,τι και αν έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και συνέχισε:

"Ήταν ένα αγχολυτικό για μένα. Έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλοντας να τους ευχαριστήσω, έχω στο μυαλό μου μόνο το χρυσό μετάλλιο και αυτή η ατάκα του ό,τι χρειαζόταν για να χαλαρώσω και να το κερδίσω πιο εύκολα".

Για την αποθεραπεία του, τόνισε: "Πάω όχι απλώς καλά, πάω πάρα πολύ καλά. Δεν πονάω στα δυο μου χέρια, έχω ξεκινήσει ενδυνάμωση, έχω ήδη πιάσει κρίκους, κάνω άλματα πρόοδου, είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, γιατί δουλεύω από την αρχή τη βάση, υπάρχει δυνατότητα να φτάσω φρεσκότατος στο Παγκόσμιο, έτοιμος, όταν όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοί μου θα είναι κουρασμένοι. Νομίζω ότι όλο αυτό το διάλειμμα ήρθε σε καλό τάιμινγκ και θα μου βγει σε καλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ