SPORT24

Σπανουδάκης: "Στο Τόκυο πιστεύουμε ότι θα πάρουμε περισσότερα μετάλλια"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 MEDIA SPORTS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ 24 MEDIA SPORTS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan και ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 μετά την εκδήλωση Stoiximan Tokyo Team, που στηρίζει η Stoiximan στο "Δρόμο προς το Τόκυο".

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης, μετά την εκδήλωση Stoiximan Tokyo Team, που στηρίζει η Stoiximan στο "Δρόμο προς το Τόκυο".

Όταν ρωτήθηκε για το ότι η Stoiximan έκανε διάνα πριν τους Αγώνες του Ρίο και συμπορεύτηκε με τους μετέπειτα τρεις χρυσούς Ολυμπιονίκες, απάντησε: "Τώρα πιστεύουμε ότι θα πάρουμε περισσότερα μετάλλια ως χώρα βέβαια. Γιατί όλα τα παιδιά το αξίζουν, είναι καταπληκτικοί αθλητές, τρομεροί χαρακτήρες και έχουν τεράστια θέληση να πετύχουν. Βοηθάμε και εμείς και ψυχολογικά και με υλικό τρόπο και αυτό βοηθάει πολύ τα παιδιά".

"Η προσπάθεια που κάνουν, είναι υπέροχη. Αξίζουν τη συμμετοχή στους Αγώνες και αν έχουν τη δύναμη, την ψυχραιμία, το μυαλό του και την πειθαρχία, θα φέρουν μετάλλια", ανέφερε ακόμα, ενώ για το ότι η εταιρεία στηρίζει και ελπιδοφόρους αθλητές, σχολίασε:

"Όπως ακούστηκε και στην εκδήλωση, εμείς ξεκινήσαμε από το 2014. Τότε, ο Πετρούνιας ήταν στην έκτη θέση, η Στεφανίδη ήταν χαμηλότερα, ξέραμε όμως ότι έχουν τεράστιο ταλέντο και τον χρόνο μπροστά τους και το αποδεικνύουν συνέχεια. Και το 2016 και το 2020".

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος μίλησε για την εκδήλωση, για την στήριξη της Stoiximan, την συνεργασία της ΕΟΕ με την εταιρεία, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και πιστεύει σε διακρίσεις στο Τόκυο το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ