SPORT24

Στεφάνου: "Θέλουμε και άλλες διακρίσεις!"

LEAGUE CUP 2018-2019 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÖÏÉÍÉÊÁÓ ÓÕÑÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP 2018-2019 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÖÏÉÍÉÊÁÓ ÓÕÑÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του League Cup και τους επόμενους στόχους των "ερυθρόλευκων".

O λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Στέφανο Μαυροδημητράκη για την κατάκτηση του League Cup "Νίκος Σαμαράς" και τους επόμενους στόχους των "ερυθρόλευκων".

Για την κατάκτηση του League Cup: απέναντι στον Φοίνικα Σύρου: "Ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη απέναντι σε μία ομάδα που όπως αναμέναμε ήταν ανταγωνιστική. Το είχα αναφέρει και πριν από την έναρξη των παιχνιδιών. Η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Είμαστε στο σωστό δρόμο, διανύουμε μία περίοδο με πολλά παιχνίδια, πολλά ταξίδια και ταυτόχρονα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ετοιμοπόλεμοι γιατί δεν έχουμε πολλά περιθώρια για να διασκεδάσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον πρώτο τίτλο αλλά σε δύο μέρες παίζουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι για την τετράδα κι έχουμε ταξίδι".

Για το αν σκέφτηκε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κινδυνέψει μετά το πρώτο σετ που πήρε ο Φοίνικας: "Όχι γιατί στα τελευταία παιχνίδια, αργούμε να βρούμε ρυθμό και συνήθως το καταφέρνουμε μετά το δεύτερο σετ, όπως έγινε και σήμερα. Βέβαια, αυτό είναι κάτι το οποίο προσπαθούμε να διορθώσουμε, να είμαστε πιο έτοιμοι από την αρχή του παιχνιδιού αλλά δε νομίζω ότι ανησυχήσαμε σε κάποια στιγμή του αγώνα".

Για τους επόμενους στόχους της σεζόν και τι να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού: "Να περιμένει διακρίσεις κι εμείς γι” αυτό προσπαθούμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είναι η δύναμη μας και το αποδεικνύει σε όλα τα παιχνίδια που είναι δίπλα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ