SPORT24

Το λάθος με Βράνιες είναι της ΑΕΚ

Το λάθος με Βράνιες είναι της ΑΕΚ
SOTIRIS DIMITROPOULOS

O ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αρναούτογλου προχώρησε σε αποκαλύψεις στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" για την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες. (AUDIO)

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι βαρύ μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, που είχε ως αποτέλεσμα την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης "άστραψε" και "βρόντηξε" με αφορμή το πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και την προκλητική ανάρτηση του Βόσνιου στόπερ μετά το ντέρμπι προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ανατροπή και Πέναλτι" του Sport24 Radio 103,3 (Δευτέρα με Παρασκευή, 12:00 με 14:00), αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τα... κατορθώματα του Βράνιες.

"O Bράνιες δεν άνοιξε μία πόρτα και μπήκε στα Σπάτα. Κάποιοι τον επέλεξαν και πήραν και το μεγάλο ρίσκο της απόφασης να τον φέρουν πίσω, γνωρίζοντας τις ιδιοτροπίες του. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Τον Γενάρη του '18 είχε κάνει άνω-κάτω την ομάδα πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ μία άλλη ημέρα δεν πήγε στην προπόνηση απαιτώντας να πάρει περισσότερα χρήματα επειδή είχε την πρόταση από την Άντερλεχτ", σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως:

"Ο Μελισσανίδης ήξερε το ρίσκο που παίρνει, αλλά πίστευε στη μεταξύ τους φιλία και στα λόγια που του είπε. Το λάθος είναι της ΑΕΚ. Δεν γίνεται να αφήνεις έναν άνθρωπο να αλωνίζει και να κάνει ό,τι θέλει σε μία ομάδα. Γι' αυτό το λόγο, θεωρώ σωστό το πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Μπορεί να παίρνει κι η μπάλα κάποιους άλλους παίκτες, αλλά ορθώς τιμωρήθηκαν κι αυτοί, ας έχουν περισσότερο μυαλό. Για εμένα, ο Βράνιες έπρεπε να τιμωρηθεί και πιο σκληρά. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει στη θέση του".

"Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πάει ο Ίβιτς για να ανακοινώσει το πρόστιμο στους πέντε παίκτες, αλλά και να κάνει γενικά συστάσεις στους υπολοίπους. Ωστόσο, προέκυψε το ποστάρισμα του Βράνιες, το οποίο η ΑΕΚ προσπάθησε να το μαζέψει, αλλά εκείνος αρνήθηκε να το κατεβάσει. Δεν είναι τένις το ποδόσφαιρο. Είναι ομαδικό το άθλημα. Προέκυψε και ένα θέμα με τον Μπακάκη και τον Βράνιες στην προπόνηση, με τον Βόσνιο στη συνέχεια να τρέχει για να του ζητήσει συγγνώμη. Δεν γίνεται, όμως, να είναι διαρκώς ανεξέλεγκτος. Η απόφαση της διοίκησης είναι να μείνει ένα μήνα εκτός αγώνων, ανάλογα με την απολογία του, ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Θα είναι λάθος να του δοθεί πάλι συγχωροχάρτι. Να κάτσει ένα μήνα έξω. Υπάρχουν και όρια".

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου μίλησε και για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας: "Ο Ίβιτς προσπαθεί ήδη να βρει ένα στόπερ για τον Γενάρη. Στόπερ που θα έρθει και θα παίξει. Να είναι βασικός προκειμένου η ΑΕΚ να μην έχει την ανάγκη του Βράνιες. Δεν μπορούμε να μιλάμε τη δεδομένη στιγμή ούτε για διακοπή δανεισμού του τον Γενάρη, ούτε για κάτι άλλο. Πλέον, η ΑΕΚ θα πάει στα δύσκολα ματς με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Άρη με τρεις στόπερ και συγκεκριμένα τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνας. Γενικότερα, ο Ίβιτς βρίσκεται σε μία διαδικασία ανασχεδιασμού της ΑΕΚ. Υπάρχει διάθεση να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και κρίνονται και παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, όπως του Κρίστισιτς. Πρόκειται για ένα παίκτη που παίρνει 600.000 ευρώ και δεν έχει δείξει τίποτα εδώ και 10 μήνες. Υπάρχει κι ο Βέρντε που είναι μία ιστορία που ενοχλεί τον Μελισσανίδη, γιατί είναι ένας παίκτης για τον οποίο δόθηκε 1.000.000 ευρώ και αμείβεται με 600-700.000 ευρώ".

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ