Οι παραγωγοί του κορυφαίου ραδιοφωνικού σταθμού έκαναν πράξη το σύνθημα “Ζήσε την Ομάδα σου” και χάρισαν ένα μαγικό διήμερο στους ακροατές.

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων των ανθρώπων του Sport24 Radio 103,3 γιατί για πρώτη φορά υποδεχθήκαμε τους ακροατές μας στο Σπίτι μας, το Σπίτι της 24MEDIA. Όχι για έναν αγώνα, όχι για λίγες ώρες αλλά για δύο ολόκληρες ημέρες γεμάτες μπάλα, κουβέντα για αθλητικά, γέλια, φαγητό, παιχνίδια, μπύρα και φυσικά Sport24 Radio 103.3.

ADVERTISING

Πάρε μια σύντομη γεύση όσων έγιναν στο Σπίτι της 24MEDIA αυτό το διήμερο:

Sport24 Radio 103,3: "Ζήσε την ομάδα σου" ένα μοναδικό event για τους ακροατές του

Όπως θα είδες και στα πλάνα από το event “Ζήσε την Ομάδα σου”, οι ακροατές που βρέθηκαν κοντά μας το Σάββατο και την Κυριακή περίμεναν πολλές εκπλήξεις τόσο από τους ραδιοφωνικούς μας παραγωγούς όσο και από τους χορηγούς της εκδήλωσης που έντυσαν όμορφα το Σπίτι μας με δραστηριότητες.

ADVERTISING

Inline Image

Inline Image

Το Σπίτι ήταν χωρισμένο σε διαφορετικές ζώνες για πολύ διαφορετικές δραστηριότητες. Έτσι, στο Playroom της Ultrex οι ακροατές μας είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ξύλινο ποδοσφαιράκι αλλά και το αγαπημένο Subbuteo, με τον global ambassador του Ultrex Cristiano Ronaldo να παρακολουθεί στενά τις επιδόσεις τους. Στο πρότυπο Καφενείο Ποδοσφαίρου από την FIX Hellas οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να δουν μαζί μας σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής τόσο στην Superleague όσο και την Premier League, με μία παγωμένη μπύρα ΦΙΞ στο χέρι. Ενώ σε 4 διαφορετικά σημεία του Σπιτιού υπήρχαν μεγάλες οθόνες τηλεόρασης στις οποίες το κοινό είχε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αναμετρηθεί σε έναν αγώνα Pro Evolution Soccer. Χωρίς να λείπουν και τα microevents και άλλες εκπλήξεις από τους χορηγούς μας που θα διαβάσετε σε σχετική αρθρογραφία.

Inline Image

Inline Image

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο του διημέρου, αυτό που απολαύσαμε περισσότερο από κάθε άλλο ήταν η ευκαιρία που είχαν όλοι οι παραγωγοί του Sport24 Radio 103,3 που βρέθηκαν στο Σπίτι της 24MEDIA, να μιλήσουν με τους ακροατές, να ακούσουν τα καλά και τα στραβά, να παίξουν μαζί τους, να γελάσουν και να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές πέρα από τις ραδιοφωνικές που τους αρίζουν. Ο κόσμος του Sport24 Radio 103,3 έδειξε τεράστια ανταπόκριση στο event και μεγάλη προθυμία να μάθει περισσότερα για τους αγαπημένους του παραγωγούς.

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Είτε στο καφενείο του ποδοσφαίρου, είτε πάνω από το ποδοσφαιράκι είτε στον πίσω κήπο με τον τρομερό καφέ που είχαμε διαθέσιμο για όλους τους καλεσμένους μας αλλά και τα φοβερά burgers και hotdogs από την ομάδα Hurry Up του Χάρη Μπονάνου, οι ακροατές δεν σταμάτησαν να μιλούν με τους παραγωγούς, να παίζουν μαζί τους, να κάνουν τον απαραίτητο χαβαλέ και να ποδεικνύουν για άλλη μια φορά την τρομερή σχέση που αναπτύσσει το ραδιόφωνο ως μέσο ανάμεσα στους παραγωγούς και τους ακροατές.

Inline Image

Inline Image

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, δήλωσε για το διήμερο event του σταθμού: "Ένα διήμερο ξεχωριστό, ένα διήμερο απολαυστικό, ένα διήμερο γεμάτο Sport24 Radio 103,3! Είμαστε όλοι χαρούμενοι που είδαμε ακροατές μας και ακόμη περισσότερο ευχαριστημένοι που γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και πάνω απ' όλα τον λαό μας που μας στηρίζει και μας ακούει. Στο εγγύς μέλλον θα επαναληφθεί κάτι ακόμη καλύτερο και για περισσότερο κόσμο, μιας και οι συμμετοχές ήταν έξω από κάθε αρχικό υπολογισμό. Συνεχίζουμε δυνατά".

Με την υπόσχεση λοιπόν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις για όσους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας, ολοκληρώνουμε ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο Sport24 Radio 103,3.

Inline Image