SPORT24

Βλάχος: "Η άμυνα μάς έδωσε το Κύπελλο"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, στο Stoiximan.gr Final Four, που διεξήχθη στο Καρπενήσι.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, στο Stoiximan.gr Final Four, που διεξήχθη στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης: « Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ήταν πολύ σημαντικό, αφού κρινόταν ένας τίτλος. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε το τρόπαιο, καθώς στην επίθεση ήμασταν μέτριοι και είχαμε κακές επιλογές. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, έχοντας απέναντί μας κι έναν καλό τερματοφύλακα, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Μείναμε κοντά στο σκορ σε αυτό το διάστημα, οπότε ήταν θέμα χρόνου να το γυρίσουμε, καθώς έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα από τη Βουλιαγμένη. Το θέμα ήταν ότι παρότι ήμασταν σε κακή ημέρα καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν το πληρώσαμε και παρά την πίεση καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσοι κάνουν αυτή την ομάδα μεγάλη και συνεχίζει να γράφει ιστορία».

Για τη συνέχεια: « Οι πανηγυρισμοί θα κρατήσουν μέχρι το πούλμαν. Άντε και μέσα στο πούλμαν, αφού ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι! Το πρωί της Δευτέρας φεύγουμε για το Ντουμπρόβνικ. Δεν έχουμε χρόνο. Χρειαζόμαστε ξεκούραση, μακάρι να τη βρούμε, αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό. Ήταν σημαντικό να πάρουμε το Κύπελλο. Τη συνέχεια στην Ευρώπη μπορούμε να τη διαχειριστούμε».

Για το κολυμβητήριο του Καρπενησίου: « Το ζηλεύουμε. Είναι ένα κόσμημα. Έχει μεγάλες κερκίδες και γυμναστήρια. Για τον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο τρόπαιο θα ήταν να έχει ένα δικό του κολυμβητήριο. Αυτό είναι μεγαλύτερο και από το Ευρωπαϊκό. Μακάρι η ομάδα να παίξει στο δικό της κολυμβητήριο. Θα ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση».

Ακούστε τη συνέντευξή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ