24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Προς Κάλιαρι ο Ρέτσος

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Eυαγγέλιο αποκαλύπτει το "κόλπο" του agent Φάλι Ραμαντάνι που ετοιμάζεται να πάει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Παναγιώτη Ρέτσο από την Λεβερκούζεν στην Σαρδηνία.

Στο χειμερινό ποδοσφαιρικό παζάρι οι Έλληνες αμυντικοί, από ότι φαίνεται, έχουν μεγάλη πέραση στις ομάδες της Serie A' . Γιατί δεν είναι μόνο οι γνωστές υποθέσεις για Τσιμίκα, Γιαννούλη, Κούτρη αλλά και των "ήδη" Ιταλών, Κυριακόπουλου και Γιαννούλη, που έχουν εμπλακεί σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις με ομάδες όπως η Νάπολι, η Αταλάντα, η Ρόμα, η Σαμπντόρια, η Φιορεντίνα, η Τζένοα.

Είναι πλέον και ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως μεταφέρθηκε στο 24ο Ευαγγέλιο. Ο 22χρονός στόπερ, με τα 9 εκατομμύρια χρηματιστηριακή αξία, είναι όντως πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο. Μάλιστα η ομάδα που τον θέλει έχει ήδη Έλληνα και πρώην "ερυθρόλευκο" στο ρόστερ της, κάτι που ενδεχομένως να κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του.

Ο λόγος για την Κάλιαρι, στην οποία ήδη αγωνίζεται ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Στην στήλη μεταφέρθηκε η πληροφορία που θέλει την ομάδα της Σαρδηνίας να έχει προχωρήσει την υπόθεση δανεισμού του Ρέτσου απο την Μπάγερ Λεβερκούζεν, βάζοντας και οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι.

Καταλυτικό ρόλο στο να βρει "στέγη" στην Ιταλία ο Ρέτσος, έπαιξε ο ατζέντης του. Ο Φάλι Ραμαντάνι είναι δυνατός με άκρες σε ιταλικές ομάδες, κάτι που στην περίπτωση της Κάλιαρι αποδεικνύεται κι από το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι έκλεισε εκεί με ντιλ 13 εκατομμυρίων ευρώ τον διεθνή Κροάτη μέσο Μάρκο Ρογκ απο την Νάπολι. Στην Κάλιαρι, εφόσον τελικά πάει, ο Ρέτσος θα έχει συμπαίκτες τους Ναϊγκολάν, Σιμεόνε, Ναντέζ, Ζοάο Πέδρο, Πελεγκρίνι!

Σημειολογικά να θυμίσω πως αυτές τις ημέρες που πάει να σπάσει με τον Ποντένσε η ακριβότερη μέχρι τώρα πώληση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (συνολικά στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος είχε κοστίσει plus 21 εκατομμύρια ευρώ, γιατί οι "ασπιρίνες" εξαγόρασαν το ποσοστό μεταπώλησης που επέμεναν να μπει οι "ερυθρόλευκοι"), ο Έλληνας στόπερ συζητάει για να μετακομίσει ως δανεικός στην Κάλιαρι.

Βέβαια τον Δεκέμβριο είχε γραφτεί ο Ρέτσος και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Είτε προτάθηκε, είτε ψάχτηκαν οι "ερυθρόλευκοι", για να επέστρεφε ο Ρέτσος στoυ Ρέντη θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον ατζέντη του. Γιατί ο Φάλι Ραμαντάνι παραμένει ανεπιθύμητος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ