CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΟΦΗ - Άρης, με ασφάλεια στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Ροζ του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο στη Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου. Υπάρχει αξία στα γκολ στην Κρήτη. Προβάδισμα για τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΟΦΗ - Άρης, με ασφάλεια στο Αγρίνιο

(17:15) Θετικό βήμα για τον Παναιτωλικό το γεγονός πως άντεξε με παίκτη λιγότερο και πήρε το 0-0 στον Βόλο. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν ξεμύτισε. Έπαιξε ταμπούρι έμεινε βαθιά κλεισμένη η ομάδα του Δέλλα μέσα στην περιοχή της και από καθαρή τύχη και από εντυπωσιακές επεμβάσεις του δεύτερου τερματοφύλακα Μελισσά, που έπαιξε στην θέση του τραυματία Κνετ, πήρε τον βαθμό.

Η ομάδα του Παράσχου έχει καταφέρει φέτος να μείνει όρθια σε πιο δύσκολες έδρες από αυτήν του Αγρινίου. Πήρε ισοπαλία στο Περιστέρι, ισοπαλία στην Τρίπολη, διπλό στο Γεντί Κουλέ. Από νωρίς έδειξε ο Απόλλων πως διαθέτει ένα καλά γυμνασμένο δεμένο σύνολο, τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πρόοδο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι αποδόσεις στο Χ2Δ είναι πιο χαμηλές από ό,τι θα ήταν πριν από λίγο καιρό. Όμως σωστά οι εταιρίες κρίνουν πως ο Απόλλων έχει πιο γερές βάσεις σαν σύνολο.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στο ΟΦΗ - Άρης, με ασφάλεια στο Αγρίνιο


(19:30) Σημαντικό παιχνίδι για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αν δεν ηττηθεί η ομάδα του Μάντζιου και στο Γεντί Κουλέ θα αποδειχθεί πως έχει πραγματικά μεγάλες αντοχές και είναι ικανή να μείνει μέχρι τέλους στα ψηλά πατώματα.

Η ομάδα του Μάντζιου προέρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχει την ευκαιρία να κάνει γιορτές στη δεύτερη θέση. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Άρη δεν θα περίμενε να βρίσκεται τόσο ψηλά η ομάδα του ένα παιχνίδι πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα, σε ένα παιχνίδι που έπαιξε κυρίως ρόλο η άσχημη κατάσταση που βρέθηκε ο αντίπαλος.

Ο Σίμος έχει δύο φρέσκιες σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας των Γιαννούλη - Ουές, ενώ μέχρι σήμερα έχει δεχτεί γκολ και στα 6 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, αν υπολογίσουμε και το ευρωπαϊκό με τον Απόλλωνα Λεμεσού έχει δεχτεί και στα 7 εντός έδρας. Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν αξίζει το ενδεχόμενο το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο δίνεται σε τιμές έστω και οριακού αουτσάιντερ στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ