CHARLIE BETS

Charlie bets: Ανάγκη για τρίποντο σε Άρη και ΠΑΟΚ, σκοράρουν στην Κρήτη

Ο Βιεϊρίνια  πανηγυρίζει στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η 15 αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη σε Άρη και ΠΑΟΚ. Αξίζουν τα γκολ στο ΟΦΗ - Λαμία.

Charlie bets: Ανάγκη για τρίποντο σε Άρη και ΠΑΟΚ, σκοράρουν στην Κρήτη


(17:15) Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Άρης και γνώρισε μία απρόσμενη ήττα (2-0), που μοιάζει σαν ένα μικρό πισωγύρισμα, αλλά δημιουργεί και την ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα του Λόπεθ χωρίς τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έχει ένα τεράστιο κομμάτι στο κράτημα της κατοχής ψηλά και συνολικά στον τρόπο ανάπτυξης. Η λογική λέει πως θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να βρει ξανά τις ισορροπίες της η ομάδα του Βόλου.

Μοιάζει καλή συγκυρία για την ομάδα του Άκη Μάντζιου το γεγονός πως μετά από ήττα υποδέχεται τον Βόλο στο πρώτο του παιχνίδι χωρίς τον Ουάρντα. Άλλωστε η ομάδα του Λόπεθ δεν φημίζεται για την αμυντική της σκληράδα. Η λογική λέει πως μέχρι να βρει νέες σταθερές θα την επηρεάσει το γεγονός πως θα χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος από το όπλο της. Λογικά σε χαμηλές τιμές ο άσος στην Interwetten.

Charlie bets: Ανάγκη για τρίποντο σε Άρη και ΠΑΟΚ, σκοράρουν στην Κρήτη

(17:15) Είναι τεράστια τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ. Παρότι ο Σίμος στο Αγρίνιο επέλεξε σχήμα με τρεις στόπερ, τα δώρα που προσέφεραν οι Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος στον αντίπαλο ήταν πολλά και στο τέλος οδήγησαν σε μία δίκαιη ανατροπή.

Ο ΟΦΗ αναμφισβήτητα είναι η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς η περσινή του παρουσία είχε δημιουργήσει προοπτικές. Στο γήπεδο τουλάχιστον το πρότζεκτ δείχνει στάσιμο, εξέλιξη δεν υπάρχει και η άμυνα της ομάδα μπορεί να την λυγίσει ο οποιοσδήποτε.

Η Λαμία στο ντεμπούτο του Γρηγορίου έδειξε βελτιωμένη, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και βρήκε στο πρόσωπο του Αραμπούλι άνθρωπο για να την οδηγήσει. Είναι ψηλά οι τιμές σε ποντάρισμα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Interwetten. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος ο ΟΦΗ έχει δεχθεί γκολ και στα 6 εντός έδρας παιχνίδια του.

Charlie bets: Ανάγκη για τρίποντο σε Άρη και ΠΑΟΚ, σκοράρουν στην Κρήτη

(19:30) Μετά από την ισοπαλία που έφερε ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να επιστρέψει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Να περάσει από το Περιστέρι, ασφαλώς να κερδίσει εντός έδρας τον Βόλο και να στοχεύσει στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, με την ελπίδα να μειώσει τη διαφορά τουλάχιστον στους 4 βαθμούς.

Ο Κάναντι μετά από τη νέα ήττα της ομάδας του στον Βόλο παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε πίεση. Η ομάδα του όμως δεν δείχνει να ανταποκρίνεται, η εικόνα της είναι αποκαρδιωτική. Στον Βόλο δεν υπήρχε συνοχή στο αμυντικό κομμάτι, αλλά αυτό που ενόχλησε περισσότερο είναι η έλλειψη ομαδικού πνεύματος. Ήταν πολλές οι περιπτώσεις που χρειαζόταν μία απλή πάσα στον ελεύθερο συμπαίκτη για να έρθει καθαρή ευκαιρία, η οποία δεν δινόταν ποτέ.

Κάτι δεν πάει καλά στην επιστροφή του Κάναντι και παρότι ο Ατρόμητος συνηθίζει να μεταμορφώνεται στα μεγάλα παιχνίδια δεν υπάρχει αγωνιστικό πάτημα να με οδηγήσει σε ποντάρισμα υπέρ του. Θα επιλέξω την ανάγκη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ να παραμείνει όσο μπορεί περισσότερο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σε καλές τιμές το διπλό στην Interwetten


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ