CHARLIE BETS

Charlie bets: Αναζητάει ηθικό πριν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ατρόμητο
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Η 16η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής μετά το σαββατιάτικο ταμείο.

Charlie bets: Αναζητάει ηθικό πριν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

(15:00) Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με δύο ομάδες που δεν πραγματοποιούν καλή σεζόν και πήρε μόλις 1 βαθμό. Είναι σπάταλος στις ευκαιρίες του, έχει μεγάλο πρόβλημα στην θέση του φορ, από το ρόστερ λείπει ταχύτητα στον άξονα και ένας καθαρός επιτελικός χαφ και μέσα σε όλα αυτά προσθέστε πως η άμυνα του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό θα παίξει το τελευταίο χαρτί ώστε να παραμείνει με στόχους στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς για να υπάρχει νόημα είναι απαραίτητο να κερδηθεί το παιχνίδι με τον Βόλο, αν είναι δυνατόν με καθαρό αποτέλεσμα και γεμάτη εμφάνιση.

Η ομάδα του Λόπεθ έχει δύο καλές απουσίες, καθώς στην Τούμπα θα εκτίσουν τις ποινές τους ο βασικός στόπερ Κολόμπο και ο επίσης βασικός μέσος Μπαριέντος, ενώ επιστρέφει ο Νίνης. Σημαντική απουσία έχει και ο ΠΑΟΚ καθώς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Γιαννούλης που επίσης θα εκτίσει ποινή.

Ο Βόλος έχει συνολικά μια αλεγρία στο παιχνίδι του και οι αγώνες του έχουν γκολ. Ο άσος του ΠΑΟΚ δίνεται σε υπερβολικά χαμηλές τιμές, με το over 2,5 γίνεται πιο εύπεπτος.

Charlie bets: Αναζητάει ηθικό πριν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

(17:15) Ατρόμητος και ΟΦΗ πήραν σημαντική ανάσα από τις μεσοβδόμαδες επιτυχίες. Πραγματικά καλά δεν έπαιξαν όμως ο Ατρόμητος πέτυχε μία νίκη από αυτές που μπορούν να σου αλλάξουν την σεζόν και για τον ΟΦΗ ήταν σημαντικό που το τρίποντο με τη Λαμία συνδυάστηκε με το μηδέν στην άμυνα.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Σίμου συνολικά είναι τραγική. Στο Αγρίνιο πρόσφερε με απίθανη άνεση καθαρές ευκαιρίες και κατάφερε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι και είναι σίγουρο πως στο Περιστέρι θα νιώσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση.

Η ομάδα του Κάναντι θα προσπαθήσει να χτίσει μομέντουμ πάνω στην ανατροπή που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια πάντως είναι πως για 54 λεπτά έβγαλε πολλές αδυναμίες, ήταν εύκολο να μπουν οι παίκτες του Γκαρσία μέσα στην περιοχή τους και θα μπορούσε το παιχνίδι να είχε τελειώσει νωρίς.

Οι αδυναμίες των δύο ομάδων με οδηγούν σε ποντάρισμα στο αμφίσκορο που προσφέρεται πάνω από το διπλασιασμό στην Interwetten.

Charlie bets: Αναζητάει ηθικό πριν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

(17:15) Δεν βρίσκω κανένα λόγο να δίνεται φαβορί ο Αστέρας στην Ριζούπολη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους στο πρωτάθλημα, τις χωρίζουν τρεις βαθμοί με τον Απόλλωνα να έχει ένα αγώνα λιγότερο, ενώ στην Τρίπολη πήρε εύκολα τη λευκή ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα για να ηττηθεί με 1-0 από τον Παναθηναϊκό χρειάστηκε να γίνουν ακραία πράγματα. Τρεις φορές το VAR ήταν πολύ σκληρό και στέρησε από τον Απόλλωνα δύο πέναλτι και ένα γκολ.

Ο Αστέρας είχε μία σκληρή δοκιμασία δεν μπόρεσε να βάλει την παραμικρή δυσκολία στον Ολυμπιακό και έφαγε 4 στο ρελαντί. Σημαντική η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Παπαδόπουλου που έχει παίξει και στα 15 φετινά παιχνίδια του Αστέρα βασικός, ακόμα πιο σοβαρή αυτή του Μπαράλες.

Οι αποδόσεις άνοιξαν με τον Αστέρα καθαρό φαβορί και από το Παρασκευή το πρωί υπήρξε συνολικά μία διόρθωση και προσφέρεται σε τιμές ισορροπίας. Δεν προκύπτει πλέον κάποια ευκαιρία, αλλά δεν πιστεύω πως θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η καλά δουλεμένη ομάδα του Παράσχου.

Charlie bets: Αναζητάει ηθικό πριν τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

(19:30) Με πολλή τύχη κατάφερε και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη Ριζούπολη που κρατά τον Παναθηναϊκό εντός στόχων. Στην πράξη του δίνει την δυνατότητα να ανασυνταχθεί, να περιμένει την επιστροφή των βασικών ποδοσφαιριστών για να ετοιμαστεί για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Βικελίδης. Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ υπάρχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Στα προβλήματα που γνωρίζαμε προστέθηκαν και αυτά των Μακέντα - Ζαγαρίτη που είναι τιμωρημένοι. Με αυτές τις τόσο σημαντικές απουσίες η ομάδα του Μπόλονι είναι σε θέση να κερδίσει ελάχιστες ομάδες στο πρωτάθλημα, μία από αυτές όμως είναι η φετινή Λάρισα.

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά από το 0-0 με τον ΠΑΣ, απογοητευμένος δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες αντάξιους της ιστορίας της και προανήγγειλε μεταγραφές. Μόνο άμυνα μπορεί να παίξει αυτή την εποχή η ΑΕΛ, με τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι καλός, έχει απέναντι του όμως έναν αντίπαλο που είναι σε θέση έστω και με το ζόρι να τον κερδίσει.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ