CHARLIE BETS

Charlie bets: Ανώτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στο Κύπελλο
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Η 21η αγωνιστική στη Super League Interwetten ολοκληρώνεται με το Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ανώτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα

(19:30) Δεν χωρά συζήτηση πως είναι ανώτερη ομάδα ο ΠΑΣ από τον Παναιτωλικό και πως μέχρι σήμερα έχει πάρει λιγότερα πράγματα στο πρωτάθλημα από ό,τι αξίζει. Την ομάδα του Γιαννίκη τη δυσκολεύει αρκετά ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες. Ακόμα και στα παιχνίδια που δεν παίρνει θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΣ δείχνει τη φιλοσοφία του και καταφέρνει και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Την περασμένη Κυριακή ήταν πολύ ανώτερος από τον Ατρόμητο όμως έχασε με 0-1. Λίγες ημέρες μετά όμως πήγε στο Περιστέρι έκανε ένα πάρτι στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και πήρε την πρόκριση κερδίζοντας με 3-2.

Είναι δεδομένο πως δεν θα κινδυνέψει ο ΠΑΣ δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με Λαμία, ΑΕΛ και Παναιτωλικό. Έχει μία διαφορά 5 βαθμών από την ομάδα του Αγρινίου, η ποιοτική διαφορά όμως είναι πολύ μεγαλύτερη. Το διπλό λοιπόν θα βοηθήσει ώστε η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων να αρχίσει να φαίνεται και στη βαθμολογία. Καλές οι τιμές του διπλού στην Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ