CHARLIE BETS

Charlie Bets: Αντιδρά και πληρώνει ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
Ο Μαουρίσιο και ο Καμπετσής πανηγυρίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η 23η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε επιλογή με αξία.

Charlie Bets: Αντιδρά και πληρώνει ο Παναθηναϊκός

(19:30) Πέρα από την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα δείχνει ενισχυμένος και στο σημαντικό παιχνίδι που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός γραμμών. Δεν έγινε το παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη στους Ζωσιμάδες, δεν χρειάστηκε να παραμείνει η αποστολή, για να παίξει την επόμενη ημέρα το παιχνίδι. Έδωσε ξεκούραστος ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι και είχε άριστη διαιτησία.

Στη συνέχεια υπήρξε το ιδανικό για εκείνον σενάριο με το να ορίζεται στο Αγρίνιο το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, εκεί δηλαδή που θα δώσει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μαζεύτηκαν πολλά για να είναι τυχαία. Σε κάθε περίπτωση, δεν κατάφεραν οι παίκτες του Μπόλονι να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές συνθήκες. Δεν παίζει για τον Παναιτωλικό ο μπακ χαφ Λιάβας, ο εξτρέμ Γιάκολις, ο μπακ Τζανακάκης, ο νεοφερμένος χαφ Μανθάτης και ο επιθετικός Ματσόλα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει το μεγαλύτερο μέρος από την βασική ενδεκάδα που έχει δημιουργήσει και να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί την σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα. Δεν κατάφεραν όμως να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να επιστρέψουν στις πρώτες επιλογές του προπονητή τους. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την ενδεκάδα που κερδίζει στο Αγρίνιο με στόχο να αφήσει πίσω την άσχημη εμφάνιση στο πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου. Νοκ άουτ για το Τριφύλλι οι πολύτιμοι στόπερ Πούγγουρας και Σένκεφελντ. Τιμωρημένος επίσης ο χρήσιμος χαφ Αλεξανδρόπουλος. Εκτός τέθηκαν επίσης ο επιθετικός Καρλίτος και ο χαφ Σανκαρέ. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα.

Το διπλό τις τελευταίες ώρες καταγράφει ανοδική πορεία, από το αρχικό 1.75 τσίμπησε αρκετά προς τα πάνω και πλέον κυκλοφορεί στο 1.95 στην Interwetten. Εύθραυστος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, προσφέρει τη δυνατότητα στην ανεβασμένη ομάδα του Μπόλόνι να διατηρήσει το θετικό της μομέντουμ.

Photo credits: eurokinissi


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ