CHARLIE BETS

Charlie bets: Αουτσάιντερ η καλύτερη ομάδα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΣΕΡΤΖΙΟ ΤΕΚΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με το Λαμία - Βόλος και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση.

Charlie Bets

(19:30) Για το ρόστερ που έχει το ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει η Λαμία είναι ελκυστικό. Πραγματικά όμως η κατάσταση στην άμυνα της είναι χαοτική. Και στα τρία της παιχνίδια έγιναν ακραία λάθη και δώρα στον αντίπαλο. Το παιχνίδι με τον Βόλο φαίνεται να είναι καθοριστικό και για την παραμονή ή όχι του Πετράκη. Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής η ομάδα του Βόλου υπερέχει σε όλα τα κομμάτια. Και πιο στιβαρή είναι ανασταλτικά και μεγαλύτερο ατομικό ταλέντο διαθέτει.

Θα έχει και άγχος για τη νίκη η Λαμία, που δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστεί. Πήρε την κάρτα του και είναι διαθέσιμος ο Νίνης, σημαντική προσθήκη ο Ουάρντα, που ανεβάζει επίπεδο τον Βόλο όπως έκανε και πέρυσι στην ΑΕΛ. Το γεγονός πως δίνεται η καλύτερη ομάδα σαν αουτσάιντερ μας προσφέρει μία δίκαιη διπλή ευκαιρία του Βόλου με κάλυψη και στην ισοπαλία.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ