CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι αιωνίων

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ευκαιρία του Μακέντα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. EUROKINISSI

Η 22η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός να δεσπόζει. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων της ημέρας και αναζητά επιλογές με αξία.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι αιωνίων

(15:00) Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες ώστε ο Άρης να δικαιούται να θεωρεί τον εαυτό του φαβορί για την τετράδα και πως είναι στο χέρι του ακόμα και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Πραγματικά η ομάδα του Μάντζιου έπιασε εντυπωσιακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και επικράτησε με ανωτερότητα κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο κατάφερε στο Γ. Καραϊσκάκης να κρατήσει ανοιχτή την πρόκριση για τη ρεβάνς. Διαθέσιμος ο εξτρέμ Γκαρία. Εκτός ο χαφ Ματίγια, όπως και οι τιμωρημένοι Ιωάννου (μπακ) και Τζέγκο (αμυντικό χαφ).

Ο Παναιτωλικός την περασμένη Δευτέρα γνώρισε σκληρή εντός έδρας ήττα (1-2) από τον ΠΑΣ και έγινε ξεκάθαρο πως θα πρέπει να δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εκτός ο μπακ Τζανακάκης. Τεράστια η διαφορά επιπέδου, λογικά ο άσος δίνεται στο 1.30. Ασφαλώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει στο 1.70 της Interwetten το συνδυαστικό με under 3,5. Άλλωστε και οι 13 νίκες του Άρη έχουν έρθει με under 3,5.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι αιωνίων

(17:15) Η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη για την ΑΕΛ. Την περασμένη εβδομάδα ανακλήθηκαν τα δελτία των μεταγραφών λόγω σφραγισμένης επιταγής. Ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε να μην βάλει τους ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια. Το πρόβλημα πάντως ξεπεράστηκε. Η ΑΕΛ έχει πετύχει μόλις 9 τέρματα στο πρωτάθλημα, δεν έχει σκοράρει για 6 παιχνίδια και είναι επιθετικά ακίνδυνη. Εκτός ο αρχισκόρερ Πινακάς.

Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα η ΑΕΚ για να γκελάρει με την εικόνα που δείχνουν όλη τη χρονιά οι γηπεδούχοι. Μετά από την σκληρή ήττα από τον Άρη δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα του Χιμένεθ να επιστρέψει στις νίκες. Δεν παίζει ο χαφ Κρστίτσιτς, επιστρέφει ο μπακ Μπακάκης. Στον "πάγο" ο Λιβάγια. Θετικό που πήρε μπρος ο Τάνκοβιτς στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο. Περίμεναν περισσότερα στην ομάδα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δεν θα μπορούσε το διπλό να είναι μεγαλύτερο από το 1.55 που δίνεται στην Interwetten.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι αιωνίων

(17:15) Δεν έχει μπέσα φέτος ο ΟΦΗ. Ο Σίμος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που λυγίζει εύκολα με τους μεγάλους και συνολικά αμυντικά είναι πολύ εύθραυστο. Κομβική η επιστροφή του Μεγιάδο, όμως υπάρχουν πολλές απουσίες. Τιμωρημένος ο Νέιρα, φρέσκα προβλήματα έχουν αποκτήσει ο στόπερ Σελίμοβιτς ο εξτρέμ Σαρδινέρο και ο στόπερ Βούρος, όλοι τους βασικοί. Δεν υπολογίζονται και οι Τσιλιανίδης, Σολίς που δίνουν λύσεις στα άκρα της επίθεσης από τον πάγκο. Όλα αυτά τα στοιχεία με αποθαρρύνουν να κοιτάξω προς τον άσο.

Ο Βόλος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και οι παίκτες του Λόπεθ χαίρονται το παιχνίδι. Παίζουν την μπάλα τους, δημιουργούν καθαρές ευκαιρίες και δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να έχει τις δικές του καλές στιγμές. Σταθερά εκτός ο χαφ Μπαριέντος. Η νοοτροπία των δύο ομάδων, η έλλειψη στόχων, αλλά και σκληράδας οδηγεί στο αμφίσκορο. Στο 1.95 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Interwetten, επιλογή που έχει ανοδική πορεία τις τελευταίες ώρες.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στο ντέρμπι αιωνίων

(19:30) Ο Λάζλο Μπόλονι δεν πρέπει να επαναλάβει το λάθος που έκανε στο πρώτο ημίχρονο στο Γ. Καραϊσκάκης, όταν κατέβασε την ομάδα του με φοβικό σχήμα με μόλις δύο χαφ στην ενδεκάδα και το γεγονός αυτό έδωσε το δικαίωμα στους ερυθρόλευκους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο.

Είναι δεδομένο πως αν δώσεις εύκολη κατοχή στον Ολυμπιακό θα βρει τρόπο, είτε με παιχνίδι από τα άκρα, είτε με τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα των Φορτούνη - Ελ Αραμπί να σε σκοτώσει. Ασφαλώς χρειάζεται και μία ισορροπία, διότι αν πάει στη λογική να προσεγγίσει το παιχνίδι όπως ο Γκαρσία στο Γ. Καραϊσκάκης, ανεβάσει δηλαδή ψηλά την τελευταία γραμμή άμυνας θα δώσει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να γίνει επικίνδυνος κάνοντας επίθεση με λίγους παίκτες. Δύσκολα θα παίξει ο αμυντικός χαφ Εμβιλά, εκτός ο εξτρέμ Μπρούμα.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να είναι φαβορί σε όλα τα εγχώρια παιχνίδια και αυτό δεν αλλάζει. Στον πρώτο γύρο στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και σε πολλά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια που ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί και σε χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι είναι σήμερα, όμως του είχε βάλει δυσκολίες. Αυτά τα παιχνίδια έχουν άλλωστε τη δική τους ιστορία. Άξιζε ένα τέρμα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα του Μπόλονι, θα ποντάρω να το πετύχει στη Λεωφόρο. Τον Ολυμπιακό εύκολα στο μηδέν δεν τον κρατάς. Στο 2.05 πλέον, το οποίο ανέβηκε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Interwetten.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ