CHARLIE BETS

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η αυλαία της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανοίγει με δυο αναμετρήσεις και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων ΑΕΛ - ΟΦΗ και Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός

(17:15) Ομάδες με πολλά προβλήματα. Η ΑΕΛ δεν έχει καταφέρει να πάρει καλά αποτελέσματα ούτε με την αλλαγή προπονητή. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν βελτιωμένη στο δημιουργικό κομμάτι, είχε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες από κάθε άλλο φετινό της παιχνίδι, όμως πίσω το πρόβλημα ήταν μεγάλο.

Για το ΟΦΗ υπάρχει η εξής πραγματικότητα. Η ομάδα του Σίμου είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι και μοιάζει σαν να προσπαθεί να παίξει ένα δύσκολο ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να υπηρετήσει. Με 18 τέρματα παθητικό μαζί με τη Λαμία έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ έχει δεχτεί γκολ σε όλα του τα φετινά παιχνίδια. Αμυντικά δεν είναι πολύ καλύτερη η ΑΕΛ που ακολουθεί με 17 τέρματα παθητικό και μόλις σε ένα παιχνίδι έχει κρατήσει το μηδέν. Επιδόσεις που κάνουν τις τιμές ισορροπίας στο αμφίσκορο να μοιάζουν δίκαιες.

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός


(19:30) Έπρεπε να πλησιάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων για να δούμε τον Παναθηναϊκό με ορθολογική σύγχρονη ποδοσφαιρική διάταξη. Η εικόνα του γηπέδου φώναζε πως θα πρέπει να σπάσει το δίδυμο των Μακέντα - Καρλίτος. Ο Μπόλονι είναι έμπειρος προπονητής, άργησε, αλλά το κατάλαβε. Η παρουσία του Βιγιαφάνιες και το αγωνιστικό ανέβασμα των Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλου κάνουν τον Παναθηναϊκό πιο δημιουργικό.

Ο ΠΑΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Γιαννίκης εφαρμόζει ένα σύγχρονο 4-4-2 έντασης, μπορεί να πιέσει ψηλά να δυσκολέψει και να οδηγήσει σε λάθη την αρχική ανάπτυξη των αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός όμως με την παρουσία του Βιγιαφάνιες, αλλά και των Αλεξανδρόπουλου - Μαουρίτσιο έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τρόπο που κυκλοφορεί την μπάλα.

Αυτήν την εποχή δείχνει ικανός με τον τρόπο που θα κυκλοφορεί την μπάλα να σπάσει την πίεση του αντιπάλου. Ο ΠΑΣ με τη νίκη επί της Λαμίας είναι πλέον αρκετά πιο άνετος έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να χτίσει πάνω στην νίκη επί της ΑΕΚ και να μαζέψει βαθμούς για να μπορέσει στα playoffs να μπει με στόχο την διεκδίκηση της 4ης θέσης. Η επιστροφή στη Λεωφόρο μετά από 2 ½ χρόνια είναι ένα επιπλέον θετικό κίνητρο, ο άσος λογικά σε τιμές φαβορί από την Ιnterwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ